Teleurstellend op meerdere fronten.

Ik had 2x Sabacontact 70T folie lijm gekocht. Ten eerste werd er maar 1 exemplaar bezorgd en ten tweede was het totaal waardeloze lijm. Afhandeling voor klantenservice was wel correct overigens. Ik kreeg de niet geleverde lijm teruggestort. Al met al, veel gedoe, nul opbrengst. Ik wijk uit naar andere producten en aanbieders in de toekomst.

levering toch nog snel .naar retour levering

er moet iemand bij de telefoon zitten die je ter woord staat als er wat is .met bestelling en geen berichten in spreken moet daar moet wat aan gedaan worden .

Snel, groot aanbod en goede info op site

Ik heb een pees met dubbele vlag (zwart) + lijm besteld. Jullie zijn (bijna) de enige die pees met zwarte dubbele vlag verkopen. De volgende dag was het binnen. De info over lijm die je ervoor moet gebruiken is ook uitstekend. Prijs is ook goed, maar ik merkte pas tijdens het afrekenen dat de prijzen op de site ex btw zijn. Voor particulieren is dat niet handig.

Direct en compleet geleverd.

Goed ruim assortiment en snelle levering

Fijne web winkel. Goede technische informatie zoals afmetingen en montage advies. En compleet assortiment, gereedschap en hele reeks aan afmetingen. Dank u wel voor de zeilogen en de gereedschappen.

Gekregen wat ik had besteld

Snelle, adequate levering. De verpakking had in deze tijden wel wat 'duurzamer' gemogen. Die doos was een maatje te groot. En in een stevige enveloppe kan het ook en die kan door de brievenbus

Snel geleverd!

snelle correcte afhandeling

snel en correct geleverd. Prijs is OK.

Snel geleverd Goed op de hoogte gehouden wanneer verstuurd

goede kwaliteit en snelle verzending

dekzeil gekocht om overkapping af te sluiten , goede kwaliteit en goede instructiefilmpjes om het te verwerken

Correct geleverd en gemakkelijk in gebruik

Product voldoet aan de verwachtingen. Iets later geleverd dan voorzien. Ben heel content

Goede service, snelle en nette verzending. Erg tevreden en ga de volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

ZOALS HET HOORT,correct

correct uitgevoerd

Snelle en goede service

Conform afspraak. Snel geleverd. Prima service

Goede kwaliteit en redelijk snelle bezorging

Het zeil was niet recht afgesneden, dus eerst recht moeten snijden. Zeil zelf is van goede kwaliteit. Bezorgd binnen 2 dagen.

Goed product en snelle levering

Geen klachten

Netjes verpakt prima materiaal goede prijs

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs een aanrader

volgens afspraak

zonder veel moeite een goed product op tijd aan de zaak voor goede prijs

Conform afspraken

Bedrijf heeft mijn bestelling van loxx zeilsluitingen keurig verpakt en op tijd afgeleverd. Prijs absoluut betaalbaar

Snelle levering en perfecte verpakking

Goede website, overzichtelijk en simpel. Snelle levering, dag na de bestelling. Klasse.

Goed, alleen had ik de verkeerde spanners (eigen schuld) besteld, koord was te dik, had 4mm moeten z

goede ervaring, mis alleen telefonisch contact

Nn

Alles snel en correct geleverd

Zeer degelijk sterk zeil

Zeil die voldoet aan mijn verwachtingen Sterk en degelijk zeil

Klasse

Snelle en goede levering. Prima opvolging via email. Goede prijzen. Aanrader.

Snelle, complete levering.

Snelle, complete levering. Kwaliteit lijkt er op het eerste gezicht goed uit te zien.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire