Gewoon perfect. Duidelijke site en goede opvolging.

Niets op aan te merken !

Afspraak = afspraak

Makkelijk te bestellen en levering correct uitgevoerd had wel enkele dagen nodig.

Snelle levering,àlles zoals besteld.

Super zeer tevreden Bedankt

Prachtig schaduwdoek voor een hele nette prijs

Prima vlotte levering en het doek is prachtig

Mooi assortiment aangaande afdekzeil.

Ik moest korte tentelastieken hebben en heb ze hier gevonden tegen een redelijke prijs, ook nog eens snel geleverd dus ik ben tevreden.

Voor ons niet

Teleurstellende ervaring. Na twee weken was onze bestelling nog steeds niet geleverd. Na telefonisch contact kregen we te horen dat er nóg een bestelling geplaatst moest worden, maar ook die is inmiddels niet binnen. Beide zendingen zijn zoek, en wij moeten telkens zelf achterhalen waar ze zijn. Voor mij mogen beide bestellingen terug. De schuld wordt bij PostNL gelegd, maar een oplossing blijft uit. Voor ons helaas geen match.

Super kwaliteit

Ik heb vrachtwagen delzijl besteld bij hun super kwaliteit ben er super blij mee

geweldig

mooi stevig zeil goed verpakt en snel geleverd

De levering ging heel vlot.

De levering ging vlot alleen jammer we hadden 3 kwasten besteld om geen verzendkosten te moeten betalen en hebben er maar 1 gehad. Voor de rest zeker een aanrader.

Alles netjes afgedekt

De zuignapjes niet gebruikt waar ze voor gemaakt zijn maar ze werken prima als handdoek haakje.

Op tijd bezorgd en prima elastiek .

Op tijd bezorgd en prima elastiek .

Zéér goed

De verzending was snel en correct .Ik heb het zaterdag opgehangen om een stuk van mijn terras te overdekken. De kwaliteit is zéér goed en de zeilringen van prima materiaal en stevig . Ik hoop er nu verschillende jaren van te genieten .

T was even werk en gepuzzel maar hij hangt

Een tekening erbij zou misschien handig zijn. Maar online gezocht en hij hangt. Geweldig verschil qua hitte. Super blij mee.

Snel en goed

Precies zoals je hoopt

Goed geholpen en goede producten

Ik had de verkeerde maat spanners gekocht. Na contact met een medewerker is dit goed opgelost.

Verhuist naar wisselwonen kreeg temaken met kunststof kozijnen hoe hang ik zonnewering op nou met zuignappen van afdekzeil prima

Mooie en goede kwaliteit

Zoals afgesproken de goede maten Mooi afgewerkt en goede kwaliteit

Goed kwaliteit

prima zijl er zijn ramen van gemaakt. ze zitten goed strak maar met 30gr toch wel rimpels en waar de vouw zat is nu ook zichtbaar.

Geweldige kwaliteit

gekende kwaliteit zoals altijd

Perfecte klantenservice

Spullen besteld voor het maken van een dekzeil voor een sloep. Ik had wat vragen over de verwerking van de specifieke materialen, ik belde en had ongeveer meteen iemand aan lijn die met alleen mijn email de bestelling op zocht en zo maatwerkadvies gaf en al mijn vragen beantwoordden.

Goed en snel

Lekker snel

Ik had de te snijden vormen op maat/schaal uitgetekend maar bij het snijden kwam ik toch zo’n 30 cm te kort. Van wat restjes toch een sluitend doek kunnen maken maar dat ziet er toch een beetje lullig uit. Ik had het pakket niet nagemeten dus maar niet gereclameerd.

Erg mooie kwaliteit

Snelle levering en erg mooie kwaliteit wat we wel een klein minpuntje vonden was dat er geen touw bijzat die hebben we ergens log gekocht

Snelle levering, Hadden een klein probleempje met de bestelling, ik kreeg een nette reactie van de klantenservice en het is keurig netjes opgelost. Super!

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131