Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

snel, en netjes geleverd.

goede kwaliteit zeil.

Snelle levering.

Afdekzeilwinkel heeft een zeer compleet assortiment.

Naast het complete assortiment blinkt de dienstverlening uit door een accurate en snelle uitlevering van de bestelling.

alles verliep prima

alles verliep prima

Kan niet beter!

Hele goede nazorg: een missend onderdeel werd in notime geregeld! Een winkel die het zeer serieus neemt! Aanrader!!!

Snel, goed, eenvoudig en kwalitatief goeie service!

Heb transparante PVC folie besteld voor terrasoverkapping. Kwaliteit is prima! Wel zelf opgehaald vanwege de kosten, indien je het op de rol geleverd wilt hebben.

Super ervaring.

Ik heb hier 2 jaar geleden een afdekzeil besteld. Helaas bleek deze na 2 jaar toch te groot voor de toepassing en hebben we er 2 kleinere zeilen van gemaakt. Deskundig advies gehad en delen besteld. Een kleine issie maar die werd vakkundig opgelost. Heel erg bedankt.

SUPER GOEDE SERVICE

Snelle verzending netjes en goed verpakt Prima Top zeil. Met de Super Goede Service bedoel ik mee: Ik had een account aangemaakt, Plus aangemeld voor de nieuwsbrief. Voor de 5% Korting die je dan kreeg bij de bestelling. Ik had een PVC Zeil 4m x 3m besteld van €99,05 dik goed zeil. Toen ik de bestelling thuis bezorgd kreeg, Zag ik op de rekening Dat de 5% Korting niet was berekend op de rekening. Ik de Afbekzeilwinkel een mail gestuurd, En dat verteld. Werd het gelijk recht gezet, En binnen 3 dagen kreeg ik €4,96 terug gestort op mijn ING. DAT NOEM IK NOU EENS GOEDE EN SNELLE SERVICE. Dit is een Top winkel, waar ik zeker weer ga bestellen, Als ik weer iets nodig heb. HEEL ERG BEDANKT DAARVOOR

Nette levering en goede kwaliteit

pvc dekzeil 3x4 meter besteld en ontvangen, goede kwaliteit 1 kanttekening de ringen zijn niet van rvs maar vernikkeld messing dus wel roestvast

Webshop met een ruime assortiment en scherpe prijzen

Groot assortiment Scherpe prijzen Snelle verzending Top en voor herhaling vatbaar

snelle levering, goed product

Goede kwaliteit, snelle levering, doen wat ze zeggen

Internet bestelling. 10 x 6mtr. Kleine opmerking: 1 oog met het zijl er omheen was voor het opvouwen beschadigd.

Prima zeil voor een interessante prijs

Makkelijk te verwerken zeil en laat zich goed verlijmen met de SABA 70t lijm.

Prima zeil

Vriendelijk geholpen en gewoon top

Vriendelijk geholpen en gewoon top Prijs is ook super.

snelle levering, goede kwaliteit

elastiek voor bevestiging winterdek zwembad besteld. Prima levering en elastiek voelt goed.

Top kwaliteit en snelle levering.

Duidelijk omschrijving en kwaliteit perfect.

Zeer goede service

Voordat ik de afdekzeilen kocht heb ik zeer goed advies gekregen van dit bedrijf wat me geholpen heeft bij mijn keuze. Ik heb uiteindelijk toch gekozen voor de zwaardere variatie maar wel in tweeën. Dat is alsnog zwaar maar beter hanteerbaar. Ik moet het nog monteren, maar het zit goed verpakt, snelle levering en betaalbaar. Hoop dat als het over mijn boot ligt ik er heel lang plezier van zak hebben. Ik verwacht ook de kwaliteit die jullie beloven, maar daar ga daar zeker vanuit!

prima afdekzeil voor aanhanger

Heb afdekzeil gekocht voor mijn aananger omdat speciaal zeil erg duur is. Samen met 8mm elastiek werkt dit prima.

Snelle service en vertrouwd gevoel bij ophalen

Ik werd snel geholpen aan de balie, omdat alles netjes klaar lag.

makkelijk bestellen, snelle levering en prima kwaliteit

Had een goed afdekzeil nodig voor buiten. Gekozen voor de transparante, gewapende versie (2x3m). is snel bezorgd en de kwaliteit lijkt erg goed en stevig voor nette prijs. Hopelijk na de winter nog steeds zelfde gevoel, Maar voor nu zeer tevreden.

Goeie sterke zeilen.

Nette verpakking, zeilen zijn van goeie kwaliteit..

Snelle behandeling en snelle levering

Mijn bestelling ziet er keurig uit, toch 1 minpuntje ,bij mijn keuze Voor dit product koos ik voor RVS materiaal en tot mijn spijt is dit product licht gevoelig voor een magneet ,dus niet 100 procent RVS ,een beetje jammer . Nu afwachten of dit oxidatie sporen gaat geven . Boot staat nu in de stalling dus volgend seizoen afwachten.

Uitstekend assortiment

Snel en accuraat verzonden.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131