snelle service, aardige mensen, waar voor je geld.

Prima doek kwaliteit, hier kun je wat mee.

product zoals omschreven

Zeer vlot

Correcte kwaliteit

Super Zeil snel geleverd.

Ik verwachte een lange rol maar er werd keurig een doos bezorgd met gevouwen Zeil. Zelf roestvrijstalen ringen erin geslagen. Zeilboot kan aan zijn winterslaap beginnen.!!

Het zeil is lekker dik maar soepel

Het zeil voldoet uitstekend En snelle levering

correct en snel geleverd, bedankt

correct en snel geleverd, bedankt

Fijne professionele producten, snel geleverd.

Ik heb een goed advies ontvangen over de verwerking van producten en het gebruik van de juiste materialen.

Product voldoet ruimschoots aan verwachting

Degelijk materiaal, zéér snel geleverd. Ik ben iemand die een marktonderzoek doet als hij een doosje punaises koopt... Bij een vorige aankoop van een matras vroeg de hoofdverantwoordelijke of ik niet voor hen wou werken ("U kent er meer van dan onze vertegenwoordigers!") Dus ook bij de aankoop van een degelijk zeil ging ik niet over een nachtje ijs. Mijn inziens is het door mij aangekochte zeil (5Mx8M - 650gr/m²) prijs/kwaliteit bij deze firma de (aller)beste koop. Of de bevestigingsringen idd roestvrij zal nog moeten blijken. Een ietwat betere artikelomschrijving hiervan zou nóg beter zijn, doch de snelle reactie via email maakte veel goed.

Een duidelijke internet site. En een snelle levering top.

Snel en heel binnen gekomen

Prima gedaan vind ik , ga zo door

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Zeer goed!

Snel geleverd, goede kwaliteit, top!

Zeer duidelijke en snelle levering van het bestelde product

Ik heb 25 zeilogen besteld en deze zijn zeer snel geleverd. Het product zelf ziet er goed uit echter ik heb het nog niet toegepast

Prima service en levering

Prima levering

Een 10 !

Snelle levering en precies wat we zochten!

Snelle levering en goede kwaliteit!

snel

netjes en snellen levering

Scheurt snel kapot

Bash is al overal gescheurt, gewoon door eraan te trekken om hem op zijn plaats te leggen

Ik had 3 staaltjes besteld en die kwamen snel binnen. Prima stukjes om te beoordelen welk soort ik nodig heb. Het enige nadeel is dat ik niet weet welk staaltje bij welke zeil hoort. Dus misschien is het handig om op de staaltjes een artikel nr te plakken.

Snel, goede uitgebreide webshop.

De webshop is goed toegankelijk en uitgebreid mbt assortiment. Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang daarvan. Volgende dag konden we de spullen afhalen, die keurig klaar lagen.

Prima informatie

Snelle levering, goed product, scherpe prijs.

Product beschadigd aangekomen

Mijn product is beschadigd aangekomen Afdekzeilwinkel gebeld en werd direct nieuw product geleverd. De volgende dag in huis. Een zeer goede service ik zal graag wederom bestellen bij afdekzeilwinkel.nl. Super service. Dank jullie wel.

Snelle levering en fijne producten.

Voor een doek had ik zuignappen nodig die ik al aan het doek kon bevestigen vooraf, zo kwam ik op deze site. Na de bestelling is de order snel verzonden en is het product exact wat ik zocht. Zou er zeker nog een keer bestellen.

Top kwaliteit

Snelle service, goede spullen

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131