Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering met post Nl

Mooie spullen presies wat ik zocht,

Top product

Besteld en gebeld voor advies en werd goed te woord gestaan, snel spullen binnen gekregen.

Een prima bedrijf om zaken mee te doen

Het is goed materiaal, netjes verpakt en geleverd. Dat alles binnen enkele dagen en netjes via de mail op de hoogte te houden en te volgen.

Snel geleverd, goede producten!

Snel en goedkoop

Product zoals beschreven

top levering

snel en goed

Snelle levering en erg vriendelijke service!

Deze winkel heeft een erg uitgebreid assortiment en er werken aardige mensen die met je meedenken.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering.

goed geholpen conform de online bestelling.

Heb het afgehaald aan de balie door een vriendelijk jongeman. Zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit snelle levering

Verzendkosten vond ik in verhouding tot het bedrag van mijn bestelling aan de hoge kant. De zeilclips zijn van mooie degelijke kwaliteit. De bevestiging en updates ook top! .

Mooie kwaliteit en snel geleverd!!

Het zeil gekocht via internet, het bevat verstevigings draden aan de kanten en verstevigingspads op de hoeken. Dit maakt het zeil heel duurzaam!!

Alles okay

Snel goede kwaliteit geleverd.

Goede service, uitmuntende kwaliteit pvc doek en super snelle levering

Regelmatig gewapend pvc doek hier gekocht en nu, gezien de altijd goede ervaring, het zwaarste doek van 900 gram gekocht. Met recht is het vrachtwagen kwaliteit, super sterk. Een zeer betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Een aanrader!!

Mooi product snelle levering

Supersnel geleverd, en een product dat verder nergens meer te krijgen is.

Goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering

Het screendoek is door mijn echtgenoot zelf op maat gesneden, voorzien van de zeilringengen en geplaatst tegen de lichtkoepels. Als je handig bent is dit zeker te doen. Helaas heeft de zon sindsdien amper geschenen dus kan niet helemaal goed beoordelen, maar wij hebben goede hoop. De keren dat de zon wel scheen was het goed vertoeven op het balkon onder de lichtkoepels.

Snelle levering!

Opnieuw een snelle levering en prima producten geleverd.

Super goed

Vlot geleverd, goed verpakt

Goede producten voor een nette prijs

Netjes zoals het hoort.

Keurig op tijd, maatvoering correct en alles compleet afgeleverd. Fijn om zo zaken te doen.

Goed product

Snelle levering, zeer tevreden!

degelijk materiaal en correct geleverd

tevreden

Zeil en toebehoren gekocht om zelf een kap te maken voor over mijn auto. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijk en goed

Ik zocht pvc meshdoek Gevonden op de website met duidelijke en relevante omschrijving. Netjes de volgende dag al binnen! Ze geven zelf al aan dak het gevouwen geleverd wordt indien gewenst kun je tegen meerprijs op rol bestellen

Goede kwaliteit

Netjes verpakt, mooi zeildoek.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131