Mooi gemaakt!

Mooi sterk gemaakt doek. Duurder dan het doek dat ik vorig jaar bij het tuincentrum had gekocht, maar dat kan ik na 1 seizoen weggooien. Dit ziet er veel beter uit.

De levering was snel en netjes verpakt. Helaas was het zeil opgevouwen wat kleine puntjes geeft in het zeil. Onze verwachting was dat het opgerold verstuurd zou worden

Snelle service, goede materialen

Snelle service en goede materialen.

prima artikel. Mooie dikte , mooi helder folie

ER zaten wel wat vouwen in. Ik zou adviseren om kokers te gebruiken bij verzending.

Goede website, snelle levering

Goede website, producten snel te vinden met prima productopschrijving. Product werd snel geleverd.

Op tijd geleverd, degelijke kwaliteit

Veel keus op de website. Goed verpakt en op de afgesproken levertijd geleverd.

alles zeer goed geregeld

zowel bij bestelling als bij een teveel besteld item prima geregeld. Afweking van de retour en terugbetaling prima

Goed, zoals het hoort

Heel goeie ervaring levering op tijd netjes verpakt top

Ik heb klittenband acryl besteld en ook geleverd gekregen en inderdaad die plakt veel beter op kunststof waar de hotmeld telkens los liet blijft deze zitten ben er blij mee

Alles perfect!!

Goede site, makkelijk te bestellen, snelle levering, alles de volgende dag in huis.

goed product maar erg prijzig

met de intentie om een op maat geknipt zonnedoek te koepen uiteindelijk gezwicht voor aankoop standaard doek vanwege afwerking en bevestigingsogen. Bleek overigens zeer vergelijkbaar met soortgelijk doe wat ik bij bol.com een jaar daarvoor gekocht heb maar dan 2x zo duur. Heb het uiteindelijk toch gedaan maar achteraf heb ik er spijt van.

Snel en goed.

Zeer snelle levering. Goed verpakt en scherpe prijs.

Geweldige ervaring met Afdekzeil. Product besteld en de dag erna geleverd. Goeie communicatie. Degelijk materiaal,een aanrader voor ons volgende bestelling!!

Geduldig goed bruikbaar advies.

Goed advies en snelle levering

Snel geleverd. Lijm van zeer goed kwaliteit

Goed klittenband. Prima lengte. Snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt.

Product voldeed aan mijn verwachting, goed verpakt en snelle levering.

Helemaal top het afdekzeil

Goede kwaliteit en recht afgeknipt

Snel geleverd, goede kwaliteit en recht afgeknipt

Snelle levering, goede maatvoering voor afdekken haardhout.

Betrouwbare leverancier

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit tegen een nette prijs en overzichtelijk website, snelle levering dus al met al betrouwbaar.

alles volgens afspraak!

Besteld en geleverd volgens afspraak !

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131