Puik

Puik, dat zeg ik toch!

vlotte levering

vlotte levering

snelle levering, top prijzen

top firma, volledig zoals beschreven, snelle levering

Prima geregeld

Snel en goed

Snelle service, uitstekende producten.

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen een dag afgeleverd.

Mooi zeil, goede instructiefilmpjes op site, snelle levering volgens afspraak

Zeil besteld voor een luifel aan onze camperbus. Bijpassende lijm, pees en rails voor de pees. Alles kwam netjes gesneden, verpakt en compleet op tijd binnen.

Accuraat en snel

Zoals ik al zeg, snel en volgens bestelling geleverd

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Doet wat het zegt

Alles duidelijk. Verzending volgend plan

Alles prima verzorgd

Snelle service, prima zeil voldoet wat ik er van verwachte gebruikt het als onder zeil voor het zwembad stevig en goed schoon te spuiten.

De bestelling in snel en goed geleverd

Pakket niet ontvangen

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen

Goed spul!

Goed spul, netjes op aparte rollen & snel geleverd.

Compleet zoals we besteld hadden

Goed schaduwzeil. Nu nog een mooi harmonica schaduwzeil van maken.

Prima kwaliteit, levering echter in kapotte doos omdat er teveel ruimte in zat

De spullen zijn prima, de verpakking had wel beter gekund. Omdat ik enkele "zware" stukjes gereedschap heb mee besteld is de doos gescheurd tijdens transport. Hierdoor hadden er onderdelen kunnen verdwijnen. De doos beter opvullen had waarschijnlijk dit probleem verholpen. De kwaliteit van o.a. het zonnedoek en de tourniquet sluitingen is zonder meer goed.

Helemaal goed

Duidelijk en snel

Komt afspraak na. Afdekzeil is precies wat ik zocht

Goede overzichtelijke website en correcte afhandeling van orde

Goede overzichtelijke website en correcte afhandeling van de order

makkelijk, overzichtelijk, duidelijk en snel

op de site is het heel makkelijk om uw keuze te maken, duidelijke uitleg bij ieder product, vlotte afhandeling en bovenal, zeer snelle levering

Goed advies

Goed en snel telefonisch geholpen bij mijn keuze

Snelle en perfecte zending

Goede en duidelijke website. Jullie hebben veel alleen jammer dat jullie geen grondzeilen hebben voor caravans en campers.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131