erg goed, en zakelijk

vooraf aan mijn aankoop eerst informatie opgevraagd, waarop ik heel netjes en snel via de email antwoord op kreeg, vervolgens een bestelling gedaan, ook deze werd netjes en op tijd verwerkt en kon ik op verzoek bij een post nl afhaal punt ophalen, ook de tweede bestelling verliep geheel volgens de verwachting. kortom een winkel die begrijpt hoe het hoort.

Ik ben zeer tevreden over het afdekzeil de kwaliteit is super .

Artikelen snel geleverd zoals beloofd op de site de volgende dag al. Netjes verpakt. Ik miste helaas een artikel, Hierover gebeld en werd niet moeilijk over gedaan en na gezonden. Jammer dat ze geen pakbon gebruiken, waardoor dit soort foutjes voorkomen kunnen worden., Maar prima service

We zijn zeer tevreden over de producten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Kort nadat ik mijn bestelling had afgerond kwam ik tot de ontdekking dat ik een artikel was vergeten. Dit foutje zou dus extra verzendkosten opleveren en mijn kortingscode kon ik ook niet meer gebruiken. Toen ik hierover contact opnam met Afdekzeilwinkel.nl dacht Paul met mij mee en kwam met een oplossing. Mijn twee bestellingen werden in één doos binnen de kortste keren bezorgd. De kwaliteit van de bestelde artikelen was zoals ik van Afdekzeilwinkel.nl gewend ben. Top dus.

Stevig zeil, snelle levering

Zeer snelle verzending en zeer goede kwaliteit zeil voor een goede prijs.

Goed en vriendelijk geholpen

Aluminium pees lijst 5 meter gehaald en fantastisch en goed geholpen. Daarbij hoefde ik maar 4 meter te betalen. Prima zaak met veel op het gebied van PVC- zeildoek en diverse afdek zeilen in verschillende kleuren en maten. Ook alle accessoires zoals zeilogen en rubbers enz. enz. Ik kom hier zeker nog wel weer als ik iets nodig heb.

Heel makkelijk en snel geleverd

Een aan te raden bedrijf

Goede kwaliteit voor een hoede prijs, ook snel verzonden

Prima prijs/kwaliteit

Snel verstuurd, netjes verpakt.

Prettig geholpen

Houtvoorraad beschermd

Voor een zeil gegaan van 450 gr/m² vanwege de dikte en de langere UV-bestendigheid. Dat was duidelijk de juiste keuze, het is veel steviger dan eender welk ander zeil dat ik al gebruikt heb en superbetaalbaar. De elastieken spanners van 20 cm passen perfect. Vlot op en af, genoeg lengte om alles vast te haken. Die van 13 cm bleken een beetje klein voor dit formaat zeil -gelukkig kreeg mijn man ze wel aan de ogen bevestigd. De heel vriendelijke klantendienst reageert enorm snel via mail en toonde zich erg flexibel.

prima kwaliteit snel geleverd

Grote keuze, snelle levering. Kwalitatief goed product

Prima bedrijf. Goede kwaliteit voor een mooie orijs

Ik heb screendoek voor de buitenkant van mijn ramen besteld. Doek is van goede kwaliteit en houdt veel warmte tegen. Heb zelf de de ringetjes en de zuignappen bevestigd. Wel even goed meten zodat de zuignappen niet te dicht bij de rand zitten. Door het indrukken van de zuignappen komen ze wat verder naar buiten en kunnen dan de rand van het raam raken.

Correct en snelle levering

Zeer goede kwaliteit

Schitterende website

Ben zeer blij deze website te leren kennen, mooi overzichtelijk, goede materialen en veel keuze. Belangrijkste: TOP producten!

topkwaliteit tegen 'n gunstige prijs, snel geleverd

topkwaliteit tegen 'n gunstige prijs, snel geleverd

Goede Nazorg

Prima, snelle levering. ivm een telfoutje in de levering werd razend snel het ontbrekende item nagezonden. Het Loxx-systeem werkt prachtig, maar let goed op! Deze moet op de millimeter nauwkeurig worden geïnstalleerd voor een strak resultaat.

Snelle juiste levering

We hebben schaduwdoek/screendoek besteld om zelf screens te maken. Levering was correct en zoals aangegeven (doek gevouwen). Dus bij ontvangst het doek direct ontvouwt om "scherpe" vouwen te voorkomen. Eenvoudig te verwerken.

Gewoon goed

Prima advies gekregen

Order geplaatst en aangegeven dat ik het kwam ophalen. Direct naar het magazijn gereden om het op te halen, daardoor lag de order nog niet klaar. Dat is direct gedaan.

snelle verzending

goede produkten

Snel en netjes afgeleverd.

Snel , netjes en tegen een nette prijs geleverd.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131