Meedenkend naar een oplossing

Volgens de site was het gezochte afdekzeil niet op voorraad. Na contact met afdekzeilwinkel.nl bleek dat er een aantal eind die week zouden worden geleverd bij hun magazijn. Kon gelijk het afdekzeil bestellen en werd keurig geleverd.

Aanrader

Zeer snelle verzending tegen correcte prijs

Bestelling lag klaar

Zelf opgehaald. Adres geen probleem, maar huisnummer / naam ontbrak op pand zelf.

Kwaliteit is prima

Verzendkosten voor een product dat in een envelop kan vind ik erg hoog.

Goede prijs, snelle levering en goed ingepakt. TOP

Snelle levering!

Snelle levering en correct.

Top product en service!

Zeil en Zeilenringen gekocht om afdekzeil te maken voor mijn overkapping. Snel geleverd na service was echt top! Een paar ringen waar niet compleet en ze hebben meteen weer 25 ringen naar me toegestuurd. Meer dan wat ik zal verwachten! Ik zal volgende keer zonder twijfel bij hun bestellen.

Mooie webwinkel

Mooie webwinkel die snel levert en de producten zijn zoals afgebeeld op de website Ik ga ringen voor mijn duikharnas gebruiken omdat ze RVS (A4) 316 zijn

Jullie doen wat je belooft

Wat ik besteld had kwam de volgende dag al, en was precies wat ik voor ogen had

Snelle levering netjes verpakt

Goede website makkelijk bestellen snelle levering en netjes ruim aan de gevraagde maat

Goede kwaliteit en snelle levering

En ovale holpijp, nodig om leer te bewerken. De perfecte maat voor het geen ik het nodig heb. vlijmscherp en heel stevig.

Goede afhandeling order

Precies als verwacht

Duidelijke omschrijving en goede levering

Produkt voldoet aan verwachting

Snelle levering. Heldere site!

Loxx drukknopen snel besteld en geleverd. Zeer tevreden!

Voor het eerst een bestelling geplaatst, de order was snel verwerkt en geleverd.

Goede ervaring met afdekzeilwinkel.nl

Heel positief

Correcte verwerking en bezorging

Zeer prettig

Bestelling ging makkelijk, de levering snel en het product is van prima kwaliteit. Precies wat ik graag ervaar bij een webshop.

zijwanden voor ons prieel Prima product en service

Na een duidelijke opname van de maten en wensen en uitgebreide uitleg wat wij konden verwachten hebben wij de bestelling geplaatst. De wanden zijn vervolgens mooi strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Vlot.

Vlot en volgens afspraak.

Zeil is netjes verpakt en voldoet ruim aan mijn verwachtingen

Goed geregeld

Goed geregeld snelle levering

Topper de top

Overzichtelijk en super snel in huis

Goed.

De bezorging van Post NL is zeer verwarrend!!

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131