Ook goed

goede service

zeer goed zeil om het zwembad winterproper te houden

SUPER

Snel geleverd binnen twee dagen

Geleverd wat we besteld hadden zeil is wat we er van verwacht hadden

Goeie kwaliteit

Is meer dan degelijk zeil in verhouding met de prijs.

Alles klopte gewoon, top! Precies wat ik nodig had.

Kwaliteit van de spullen zijn prima.

Goede kwaliteit

Zeil is van goede kwaliteit , echter ik had een zeil besteld van 5 x 6 m , echter toen we het zeil in zijn geheel hadden uitgelegd , bleek het aan 1 kant geheel scheef te zijn , aangezien in het zeil ringen zaten voor te bevestigen, was dit dus onmogelijk en zat er niets anders op om het zeil aan de scheve kant door te snijden en zelf maar opnieuw te verlijmen , de lijm koste € 40 euro met verzendkosten , dus uiteindelijk toch veel betaald en veel werk aan gehad , jammer , goedkoop dus toch nog duurkoop geworden

Prima correcte en snelle levering

Bestelling werd keurig op tijd en correct geleverd. De bestelde waar was bovendien van uitstekende kwaliteit!

Vriendelijk geholpen. Product was niet voldoende meer voorradig maar kreeg goed alternatief geboden

Snelle levering. Product als omschrijving

Snelle levering. Product als omschrijving.

Snel geregeld en bezorgd.

Duidelijke website en snel bezorgd.

Standaard artikel. Goede prijs en snelle levering.

Bij een standaard artikel (kunststof haak) wil je de beste prijs en een snelle levering met acceptabele verzendkosten. Meer is niet nodig…

Adres was het probleem, maar het is prima opgelost

Het. Probleem was dat ik mijn tel nummer had in gevuld op de plaats van het huisnummer. Nogmaals prima opgelost door de Afdekzeilwinkel. L van Drimmelen

perfect

juist wat ik nodig had

Je krijgt wat je vraagt.

Je krijgt wat je vraagt en ook nog eens snel geleverd.

Prima service! Paul denkt actief mee met de bestelling. Daarmee heb ik fouten kunnen voorkomen.

Goede spullen. Mooie materialen, het doorzichtige zeil is echt super doorzichtig. Mensen die het resultaat zien zijn verbluft! Een mooi resultaat begint altijd met goede materialen (en secuur werken, maar dat moet je zelf doen!)

Alles netjes afgeleverd voor nette prijs.

Snelle levering, prima product.

Had een afdekzeil besteld. Werd snel geleverd en prima kwaliteit.

Gewoon zoals het hoort,

geweldige snelle en correcte afhandeling

helemaal geweldig, snel en precies op maat, zou de winkel aan iedereen aanraden.

Snel verzending en goed kwaliteit

Snel verzending en goed kwaliteit

Prima elastieken met haken

wij hadden er 3 besteld voor proef om bladvangers in de dakgoot van onze fietsenstallingen vast te zetten. Ze pasten prima, nu nog even bijbestellen, de kleur zwart was op. Wij zijn er nu mee bezig dan maar witte in dezelfde maat, helemaal prima kunnen wij de klus afmaken.

Goed produkt correcte prijs snelle levering

Goed produkt correcte prijs snelle levering

Prima zeil, prima prijs, vlot geleverd,

Geen aan-of opmerkingen alleen zijn de prijzen zó laag dat de verzendkosten, in verhouding, hoog lijken.

Goede en duidelijke website.

Alles gemakkelijk gevonden en goed uitgelegd. Bestelling super vlot geleverd.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131