Ik ben zeer tevreden: het zeil is van goede kwaliteit, de prijs is scherp en het was op minder dan 24 uur geleverd in België. Het is niet makkelijk om zo´n grote selectie zeilen te vinden. Echt blij dat ik deze winkel gevonden heb :-)

Snelle en correcte levering

Uitstekend.

Prima materiaal verzending Okee, samenstelling verpakking inclusief retour verpakking en label helemaal compleet

Waterdicht

Heb geen lekkage meer stevig en goede zeil top product.

Goedkoop en goed.

Mooi zeil, en duidelijke info ter verwerking.

Netjes volgens afspraak geleverd

Makkelijk te vinden, goed geprijsde artikelen en snelle levering

Veel keuze en prijs is prima. Ook snel geleverd. Voor verzending van kleine artikelen zou brievenbus post de kosten nog kunnen drukken.

Fijn materiaal. De gatenpons is niet scherp genoeg om door het zeil te gaan.

Een goede kwaliteit ringen. De tool die er bij zit komt niet door het zeil. Voor de rest heb ik het goed kunnen maken. Dank jullie!

Voelt goed.

Heb de zware variant bestelt. Het zeiltje voelt lekker zwaar aan, nog zwaarder dan verwacht. En is ook verpakt in een stevige ruime doos. Ja top.

Deels prima

Klacht ingediend over stempel voor 12 mm. Slaan de zeilringen rvs niet fijn in elkaar. De rand van de binnenring blijft recht, buigt niet om….moet dit met hamer doen maar dat wordt niet echt mooi?

Kwam precies op tijd, voor een overleden dier, perfecte kleur groen.. viel totaal niet op vanaf de weg

Perfect en snelle levering

Product zoals omschreven binnen de 48 uur aan de deur afgezet.

snel geleverd, product zoals omschreven

Vriendelijk en deskundig!

Snel, vriendelijk en deskundig

ik heb goede ervaringen met de afdekzeilwinkel

de bestelling was snel binnen

Prima Service en Product

perfecte levering en kwaliteit van het zeildoek !

prima en goed zeil

Prima zeil voor de prijs en mooi op tijd geleverd

Topproduct voor een mooie prijs

Ik had een zeil nodig om over mijn kano te doen. Vaak moet je dan grote maten bestellen, maar hier niet. Gewoon lekker aan de rol van 150cm breed. Makkelijk besteld via de website en snel geleverd via post.nl. Aanrader!

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel en correcte afhandeling van mij bestelling. Het bestelde product, is een prima product.

Goede sullen, goede levering.

super service met een goede prijs

super service met een goede prijs

Netjes geleverd, zeil ziet er goed uit.

Zeil gekocht voor de veranda af te sluiten. Ik heb de 0,3 genomen en die kon ik ook in de hor deur plaatsen. Zo blijft de veranda mooi afgesloten voor regen, wind en ongewenste katten.

Goed en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling En ik vind het snel en goede levering van een mooi produkt

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131