Makkelijk besteld snel geleverd.

Eerste keer wat besteld goed bevallen raad het de watersporters aan.

Snelle levering, prima kwaliteit

Dekzeil is prima kwaliteit. Website is een beetje onlogisch met het bestellen van dekzeil + elastiek.

Hoge kwaliteit en afwerking

Redelijk goed.

Bestelling en levering zeer goed. Kwaliteit is ook goed, mooie ogen erin om goed te kunnen bevestigen. Prijs, is bepalend naar de Kwaliteit. Ik bedoel, als Kwaliteit duurzaam is, is het product nooit te duur. Beter 1 x goed dan 2x minder Kwaliteit. De service kan beter aan de balie, vragen gesteld over de kwaliteit en. Maar kreeg alleen, "je kunt het meenemen,je hebt al betaald". Zo staat het niet op de website. Ps. 200km gereden om info, was geïnteresseerd.

Prima product voor een nette prijs. Snelle levering.

Prima product voor een nette prijs. Snelle levering.

Goede oplossing tegen de zon!

Ik heb de indruk ook een ander product te hebben gekregen ipv de op horregaas lijkende foto die bij het product stond afgebeeld. Op de algemene foto op de site zie je hem wel. Dit lijkt meer op tenttapijt. Het doek werkt echter erg goed! Je kijkt er deels van binnenuit wel doorheen. Andersom bijna niet. Ben dus wel erg tevreden.

Prima zeil

Ik heb zwart pvc zeildoek gekocht. Het voldoet prima. Lijkt heel stevig. Hopelijk is het inderdaad UV bestendig want het moet lang meegaan: vele jaren. Dus daar kan ik nog niks over zeggen. Over de service ook niet want die heb ik nog niet nodig gehad.

Uitstekend.

Gemakkelijke web site

Tevreden

Spelen service en bezorging Producten waren goed verpakt en van goede kwaliteit

Prima advies en snel geleverd

Prima advies gekregen en de volgende dag al in huis.

Goede ontvangst van de levering

Het geleverde produkt beantwoord aan mijn verwachtingen.

prima snelbinders

De snelbinders zijn goed, de advertentieplaat ook een tang zien, die niet wordt meegeleverd. Dat is een betje misleidend.

Vooral de snelle reactie op mijn vragen. Chapeau!

Prijs kwaliteit is oke

zeer goed

ok

Super service en snelle levering

Heb een goede ervaring met afdekzeil omdat ze meedenken. Ik had namelijk een zeil nodig voor het afdekken van een bootje. Dat ziet er niet uit als er allemaal vouwen in het zeil zitten. Door het zeil licht te vouwen en de snelle levering zag het er prima strak uit. Verder had ik lijm te kort voor het volledig zoomen van de randen en werd er nog een busje (na betaling) zonder verzendkosten toegestuurd. Top service.

Duidelijke website en snelle levering

Snel mijn producten kunnen vinden. Goede communicatie over de levering.

Top product

Heel goed product diet waar het om gaat

Super snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed verpakt, snelle levering

Lijm en pvc besteld. Was snel bij ons en correct verpakt.

Vlotte afhandeling bestelling met uitstekende producten

Voor mijn tweede bestelling kwam door de tevredenheid na een eerdere bestelling weer bij Afdekzeilwinkel.nl terecht.

goede informatie en prijs/kwaliteit dik in orde

Ik heb voor een tijdelijke woning schaduwdoek, ringen en zuignappen besteld. Daar heb ik screens voor de buitenkant van de ramen gemaakt en daarmee de temperatuur met vele graden omlaag gebracht. Ideaal en een stuk duurzamer dan airco. De uitleg op de website is ruim voldoende.

Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd.

Prima product

Groot assortiment, goede prijs, ook een klein stukje geen probleem. Snel verzonden, alles prima.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131