Snelle levering en prima kwaliteit

Deels tevreden, een deel van de levering is niet conform mijn bestelling.

Onderstaande was exact mijn bestelling zoals jullie ze mij ook op factuur bevestigden. Toch kreeg ik 8 snelbinders van 100cm. Ik kan er maar 4 gebruiken, ik heb nog 4 snelbinders van 120cm nodig. Besteld: Snelbinder 100cm 2 spinhaken 11944 4 Snelbinder 120cm 2 spinhaken 11945 4 De levering verliep verder wel naar wens en ik ga ervan uit dat dit een weinig voorkomende vergissing was.

prima geregeld

Prima geregeld

Perfecte sluitingen en spelling huis

Montage was heel makkelijk van de sluitingen ideaal. Bedankt

Snel bezorgd, doe wat het moet doen.

Zeilringen gekocht maar voldeden niet aan de verwachting

25 Zeilringen van gekocht met een stempel/pons. De sluitring paste bij geen enkele ring om de andere ring heen. 17/25 ringen verprutst. Toen maar gestopt. Filmpje meerdere malen bekeken, partner laten proberen maar geen goed resultaat. Erg lastig om te doen, of ringen geleverd gekregen die niet goed zijn afgewerkt. Updated: binnen een uur contact gezocht door Lukas. Blijkt zoals vermeld inderdaad een productiefout te zijn. Verder werd in de mailwisseling benoemd dat het bedrijf inmiddels de overige gedupeerde klanten aan het benaderen is. In mijn geval waren een tweetal oplossingen aangeboden en direct uitgevoerd. Vriendelijk contact en snel opgelost.

Doen en leveren wat ze beloven

Alles geleverd volgens afspraak

Top produkt

Zeer snelle levering

Snel geleverd prijstechnisch een goed product

zie beneden

Goed product, niet te duur, snel geleverd.

Geen project, maar 1 meter pvc besteld. Duidelijke site, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Top!

Goede website en snelle levering

Prima en stevig zeil

Snel, stevig en goedkoop

Super vriendelijke bediening.

Ben meer dan 5 x in contact geweest met 1 of meedere medewerkers. Alle even behulpzaam.

Uitgebreid assortiment, ik vond wat ik nodig had

Duidelijke website om te zoeken en te bestellen wat ik nodig had. Snelle verzending, netjes en compleet ontvangen.

Afdekzeil is goed

Het zijl is van goede kwaliteit maar de ogen word niet steeds de juiste afstand gemaakt ik moest er twee opelkaar liggen maar dan konen de ogen niet goed uit , voor de test tot nu prima

Duidelijk bij bestellen en zeer vlot geleverd

Vlot

Ziet er goed uit

Ik had het liefst opgerold gekregen nu heb ik gelijk even opgerold voor vouwen tegen tegaan voor dat ik ging gebruiken.

Mooi op tijd en een heel goed product

Netjes geholpen en goed advies gekregen met uitrekenen hoeveel en wat we nodig hadden.super bedankt!snelle verzending!

Snel en goed

Tevreden

Handige website met veel keuze en goede uitleg. Daarnaast worden de bestelde artikelen snel en goed verpakt verstuurd.

Goede kwaliteit zeil en zeer snel geleverd zijn

Goede kwaliteit

Sneller levering en goed stevig elastiek

2 x besteld weer zeer tevreden !

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131