Fijne site, snelle service

overzichtelijke site ,makkelijk bestellen en snel en correct geleverd ,aanrader

Uitstekende kwaliteit

Het zeil is exact op maat, voelt erg stevig en soepel aan. De hoeken zijn versterkt, en er loopt een koord door de zoom. Waarom een 9 en geen 10? Er werd gezegd dat het zeil de volgende dag geleverd zou worden, maar het werd 2 werkdagen.

Gewoon prima maar nog niet gebruikt

Van de zomer gaat mijn buiskap er af en een snel vlak zeil er op om sneller weg te kunnen, vraag kan ik alsnog wat teststrookjes krijgen in dezelfde kleur in het geval van reparatie? Rob Dijkgraaf

Snel en netjes geleverd

2 potjes Saba 70 besteld, ze waren zo in huis. Keurig verpakt. Echt een aanrader.

precies goed!

bestellen ging gemakkelijk, product is prima en snel geleverd en vooral de videootjes hebben mij heel goed geholpen

prima en vriendelijk bedrijf.

mijn ervaring met het Afdekzeilwinkel in UDEN. is goed vriendelijke verkopers en behulpzaam. mijn advies kijk wat je koopt in de hal, dan kom je niet voor verassingen te staan. Zeker omdat het bedrijf voor mij niet in de buurt is als ik moet gaan kopen ben ik zo maar 4 a 5 uur onderweg.

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

Stevig product,nette afhandeling.

Snel geleverd. Goed materiaal

Wij hebben screendoek besteld om warmte te weren in ons huis. Op de website kun je veel informatie vinden over hoe je dit kunt bevestigen en ze hebben ook alle materialen hiervoor. Voordelige oplossing ten opzichte van electrische oplossingen.

top

snel en goed geleverd

Product zoals gezien op de foto’s en snelle levering

Prima kwaliteit

Goed geholpen

Snelle levering en goede kwaliteit.

Had rvs ogen besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Correcte en snelle levering

Al eerder daar besteld, ook toen snelle levering TOP

snelle en supergoede afhandeling van de bestelling.

bij de afdekwinkel weet je dat elke levering zonder verrassingen wordt uitgevoerd.

vlotte afhandeling

het bestelde wordt gelijk verzonden

Hele goede zeillijm

Ik heb zeil met ramen gemaakt voor een veranda daar heb ik sabacontact 70T lijm voor gebruikt het werkt perfect.

Gebruiksvriendelijke webside. Levering zoals vooropgesteld.

Snelle service.

Top vandaag besteld morgen binnen

Prima, snelle levering

Net bedrijf

Zwaar zeil! Zeer snelle levering!

Zeer stevig zeil, de volgende dag reeds geleverd! Goede ervaring!

Alles op tijd en correct geleverd

Makkelijk gevonden

Ik had een pees nodig om de verbinding te maken tussen tent en sun blocker. Zoekend op internet kwam ik op deze website. Product gevonden incl duidelijke omschrijving. Goed verpakt verzonden incl verzend en ontvang bericht in mail.

Snelle verzending en de kwaliteit die beloofd wordt op de site.

Goed advies, snelle levering tegen goede prijs

Ik ben erg goed en snel telefonisch geholpen met advies over screendoek en bevestigingsmaterialen. Niet alleen over de materiaalkeuze maar ook met de tip dat er met een week nieuwe materialen leverbaar zouden zijn, die precies bij mijn wensen zoudenpassen. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131