Uitstekend bedrijf, snel en voordelig.

Grote sortering, prima prijs en vlot ontvangen.

Mooi spul

Erg tevreden, informatie voorzieining op de website is goed, afwerking met druk knopen van Loxx vind ik een mooi resultaat

Vlotte service en levering

Bestelling werd correct geleverd, goed gamma van producten

Just what I needed

Easy to order, and product arrived very quickly. A perfect match for the tarp I am fixing.

Precies wat ik zocht gevonden. Ruime keuze en snelle verzending.

Alles tip top in orde

alles netjes geleverd, alles mooi verpakt.

Zeer goede levering en op tijd met goed product.

Alles geleverd volgens de bestelling, aflevering niet de volgende werkdag ( waarschijnlijk veroorzaa

De webwinkel heeft een duidelijke structuur, en goede produktomschrijvingen Ik zal er zeker vaker gaan bestellen. De geleverde artikelen waren van de beloofde kwaliteit.

Snel geleverd en goede kwaliteit product

Er was een klein probleem in de voorraad, dezelfde dag werd ik gebeld en werd met mij overlegd hoe een passende oplossing geboden kon worden. Erg tevreden over het contact en de oplossing!

Datum van levering was 2 dagen later

Levering door post nl was 2dagen later

Prima service en levertijd.

Product, service en levertijd prima.

Aandacht voor klant, snelle reactie.

Ik heb een verkeerde bestelling gedaan. Jullie hebben het opgelost. Geen problemen gemaakt. PRIMA.

Site is zeer overzichtelijk , zodat het makkelijk is om een bestelling te plaatsen .Levering is echt volgens hun site (volgende dag al geleverd) Levering is netjes ingepakt .wat wil je nog meer!

Snelle verzending, top!

Ik werd zeer snel en netjes geholpen.

snelle service van een goed product!

n.v.t.

Goed en stevig zeil

Goed stevig zeil, ik gebruik dit en nog een ander zeil ook afkomstig van hier, als dak voor een Spookhuis. Ben er blij mee !!!

Goede snelle service, mooi bedrijf

Goede ervaring met afdekzeilwinkel

correcte afwerkin g van het order

correcte transactie

Topwebsite met topservice!

Er was iets niet goed gegaan met de levering door de transporteur, maar werd keurig nageleverd door het bedrijf!! Topservice!! Dank voor alles

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Via de website gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Het werd snel geleverd en was keurig verpakt. Uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

goede kwaliteit en snelle afhandeling bestelling

Verhouding prijs en kwaliteit lijkt erg goed. Snelle verzending.

Voelbare kwaliteit

Deze keer voor een 240g 4x6 zeil gegaan, ga nog ondervinden of de UV bestendigheid echt beter is dan de budget zeilen. Doel is afdekken van de vouwwagen die in weer en wind staat.

Keurig en netjes geregeld

Netjes verpakt