alles perfect geregeld

Opzoeken, bestellen, betalen, leveren, alles prima!

top

vlotte bestelling en levering volgens afspraak ,aanrader

Ik ben goed geholpen

Ondanks de periekelingen rond de Mollie is het door Paul toch tot een goed eind gekomen .

Goede ervaring tot nog toe.

Super correcte en snelle afhandeling, echter bij post.nl is het pakket beschadigd en de helft aan materiaal 'spoorloos' verdwenen...... leverancier heeft dit per direct in orde gemaakt en we zien het pakket alsnog tegemoet. Post.nl in tijde van corona erg slechte reputatie mijn inziens. Materialen verdwijnen niet spoorloospost.nl, tijd voor extra personeels controles lijkt me niet geheel ongepast!

Prima kwaliteit!

Goede kwaliteit, netjes geleverd.

Op de website staan alle materialen duidelijk omschreven. Het zeildoek was snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Omdat het voor vervoer moest worden opgevouwen zaten er vouwen in het zeil. Deze verdwijnen na een aantal uren vanzelf.

Ik was op zoek naar wat transparant zeil voor mijn veranda en ben door ene Paul telefonisch keurig te woord gestaan. Hij was erg behulpzaam en gaf goed advies. Dank voor de snelle levering en tot snel!

na het verkeerd of niet bezorgen heeft afdekzeilen het prima opgelost

na het verkeerd of niet bezorgen heeft afdekzeilen het prima opgelost. alleen beloven dat iets volgende dag geleverd word en dan pas na 4 dagen geleverd zou zijn is wel jammer, bel de klant dan even dat het later word. Postnl wil ik even heel erg in de grond trappen. zeggen dat ze geleverd hebben, maar vervolgens niks gehad. afdekzeilen gebeld en kom volgende dag nieuw zeil op halen. toppie

Uiteindelijk helemaal goed gekomen

Helaas is er bij de eerste zending wat bij PostNL fout gegaan, het pakketje lag open op de mat (kon door de brievenbus) en er miste het een en ander. Na een bericht aan Afdekzeilwinkel werd er zeer juist gehandeld en de missende onderdelen alsnog opgestuurd. Zo hoort dat, dat is service.

Makkelijk en betrouwbaar

Website is prima en duidelijk. Snelle bevestiging en snelle levering. 1 minpuntje.... bestelling was klein en kon makkelijk door de brievenbus, waarom dan toch 6,95 aan verzendkosten?

uitstekende service

Super snelle levering en helemaal in orde

Super snelle levering en helemaal in orde, goed verpakt

Super service, goed meegedacht door de shop.

Bij een bestelling had ik maar 1 zijde van het klitteband besteld. Bij het klaarmaken van de zending werd er nog even contact opgenomen of dit wel klopte. Was even mijn fout, de bestelling per direct aangepast en de andere zijde werd natuurlijk meegezonden. Hier werd goed meegedacht en zorgde ervoor dat mijn project zonder vertraging door kon gaan.

Ik kreeg bijna wat ik had besteld.

Ik vroeg of ik een stuk zeil van 75cm kon krijgen. Bij levering bleek dit niet precies 75 cm te zijn. Het was te grof afgesneden. Ik heb het zelf thuis na levering op maat geknipt. Maar verder was het zeil wat ik er van verwacht had. Dank daarvoor.

PRACHTIG MOOI ZEIL AFGELEVERD

Dank je voor de snelle levering.

Prima verwerking bestelling.

Eerst prima advies ingewonnen en gekregen. Vervolgens heel makkelijk online besteld en betaald. En als laatste heel soepel op kunnen halen. Producten voldoen helemaal aan de verwachting en door het goede advies geen miskoop. In één keer prima kunnen gebruiken.

In een zin: Goed! (en snel)

In een zin: Goed! (en snel)

prima geleverd

prima kwaliteit zeil

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Netjes en snel geleverd.

Het klopte allemaal, het legergroene zeil was ook precies de goede kleur.

Snelle levering en goede kwaliteit zeil

Producten top!

De producten werken perfect!

Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering