Filter

Goed product, helpt goed tegen de warmte

Mooi systeem, het screendoek met zuignappen op het raam bevestigen. Eenvoudig te maken. Houd de warmte goed buiten terwijl er voldoende licht overblijft.

prima spullen snel geleverd

Geen gedoe, maar gewoon snel geleverd!!

Prima zeil tegen aantrekkelijke prijs.

Het afdekzeil is van prima kwaliteit! Niet verder zoeken, hier bestellen!

uitstekend

Had wat problemen met juiste maat te bestellen gelukkig belde lukas terug fijn gesprek gehad alles werd goed op gevolgt

Perfect op maat

We hebben het zeil meteen gemonteerd prima kwaliteit net even iets steviger als van de bouwmarkt. Dus..... Tevreden

De kwaliteit is super. Zeer sterk maar goed te verwerken.

Prima afdekzeil voor onze aanhanger

Zeer tevreden, betaalbaar goed zeil

Producten snel gevonden op de webshop met degelijke uitleg.

Top bedrijf

1 telefoontje voor info correct geholpen direct bestelling door gegeven alles lag de volgende dag klaar. erg klantvriendelijk

goede service

Na een misverstand en verkeerd lezen van mijzelf snel en accuraat geleverd. Waarvoor Mijn Dank!

Degelijk en goed

Netjes opgerold en verpakt

Niet compleet .

Kreeg ze netjes binnen maar na openen kon ik van de 50 maar 7 gebruiken die waren compleet dus niet tevreden .

Bestelling snel en goed ontvangen

Ik had een gedachte zelf sceens te maken en kwam via internet bij afdekzeil terecht. Zij konden alles wat ik nodig had leveren en dus plaatste ik mijn bestelling.

Prima zeil verpakt in een passend doosje , gelukkig

vlotte afwerking bestelling

zondag besteld en dinsdag reeds geleverd goede afdek kwaliteit

Top product tegen goede prijs

Goed product tegen scherpe prijs en snel geleverd.

Prima kwaliteit

Snelle levering, en goed product

Snelle levering, en de Saba lijm is een zeer goed product

Snel en goed.

De bestelling ging vlot en de spullen werden snel afgeleverd.

Prima service en fijn contact

1 dingetje. Ik was in de winkel in Uden, betaalde contant maar moest toch bezorgkosten betalen, dit was voor mij heel vreemd, dat zat volgens uw medewerker zo in jullie systeem. Verder zeer tevreden.

Gewoon goed

Duidelijke website, snelle verzending, goede kwaliteit zeil. Het kwam opgevouwen aan, maar dat kon het prima hebben. Ik heb het een dagje uitgespreid laten liggen en het werd weer vrij glad.

Helder, snel en goede levering

Het is altijd fijn als je precies vindt wat je zoekt. Dankzij een heldere website met duidelijke informatie. Vlot geleverd en goede kwaliteit voor een goede prijs. Helemaal tevreden!

Duidelijk waar welk product te vinden, keurig op tijd bezorgd. Degelijk product!

Het moet nog ingezet om tijdelijk een tuinschuurtje te voorzien van een "nooddak" Deze oplossing lijkt mij geschikt voor het doel en prijstechnisch goed te doen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT