Filter

Snel, nauwkeurig, prettig.

Makkelijke site, heldere producten keuze, snelle afhandeling en levering. Een aanrader.

Gekregen wat ik besteld heb in korte tijd

Super snelle levering!

Fijne duidelijke website!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Duidelijke omschrijving van producten op de site

Goed en prima kwaliteit

Sterk en mooi zeil , het enige was dat de levering niet op de afgesproken tijd kwam zaterdag werd maandag Wat voor ons een probleem was Maar dat lag aan de post

Super bedrijf, beste service

Ik had een kleed besteld, verkeerde kleur geleverd gekregen . Kan gebeuren, maar er word dan op korte termijn een nieuwe geleverd zonder discussie. Netjes opgelost Met vr gr abe Reidinga

snel, keurig en goed materiaal !

positief !

Goede kwaliteit, en snelle levering

Aanbevelen

Goede producten

Producten zijn prima. Levertijd zou wel sneller kunnen

Gewoon kwaliteit

prima netjes geleverd materiaal en kwaliteit

goed te vinden op enternet

Goede spullen conform afspraak

Levering was trager dan beloofd, daarom geen vijfde ster

Top service. Alles was in orde en in 2 dagen geleverd naar België.

product deugd niet

Tijdens het monteren van de gordijnringen bladdert het chrome er af en lijkt heel lelijk,

tijdig geleverd

Materialen voldoen aan de verwachting Zal er zeker nog zaken bestellen

Prima ervaring

Snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Je wordt middels mail precies op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Bestelling in perfecte staat ontvangen en op aangegeven tijdstip.

goedkoop en snel

behoeft geen toelichting

Goede kwaliteit voor een juiste prijs

Omdat ik in de buurt was, de spullen terplekke opgehaald. Werd goed geholpen, maar mss een idee om een pc met groot scherm neer te zetten ipv op je mobieltje te doen.

Correct geleverd

Het PVC zijl 0.5 mm gebruik ik voor de voiliere is eigenlijk iets te dun. Het word ook niet geadviseerd door afdekzijl.nl dus voortaan iets dikkere bestellen.

Prima. De winkel lost ook nog problemen van Postnl op.

Bestelling was prima verstuurd. De vervoerder maakte er een puinhoop van. De winkel loste de vervoer problemen goed en netjes op.

Snelle bezorging en goed verpakt.

Netjes verpakt en fijne bezorging niks mis mee zou ik zo zeggen.

Uitstekende kwaliteit. mooi op tijd geleverd.

Uitstekende kwaliteit. Mooi op tijd geleverd. Heb ermee mijn schuur van een nieuw dak kunnen voorzien.

goede kwaliteit, top en snel geregeld

goede kwaliteit, top en snel geregeld, telefonische bereikbaarheid is een aandachtspunt, maar de mail communicatie verliep uitstekend.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT