Filter

Prima geregeld

Producten zijn iets wat knoet dagelijks nodig heb dus ben ik over het algemeen wat voorzichtiger als ik koop op een website waar ik eigenlijk nooit kom. Indien ik weer soortgelijke producten nodig heb zoek ik niet verder.

Top bedrijf

Snelle levering! Nette service...... Ga zo door.

Goede materialen, vlotte levering

Goede materialen, vlotte levering. Ik heb mijn afdekzeil project goed af kunnen maken.

Helemaal top!

duidelijke website, na bestelling duidelijk ingeinformeerd over vervolg en levering. Levering sneller dan verwacjt. Aanrader.

Snel geleverd en product zoals gedacht

Fijne ervaring met dit bedrijf

Gewéldig !

De vriendelijkheid, behulpzaamheid, en vooral kennis van zaken hebben mij verrast. Ik zal afdekzeilwinkel bij iedereen aanraden !

Snel geleverd en prima materiaal

Had zeilklemmen besteld. Volgende dag geleverd. Gebruikt voor het afdekken van mijn boot. Goede en sterke klemmen voor een prima prijs

Goede kwaliteit

Verzendkosten zijn belachelijk

16 schroeven besteld. Verzendkosten, misschien hoogstens 2 euro! Moest nu 7 euro voor betaald worden. Gebeld; “ verzendkosten zijn nu eenmaal vaste tarieven. Geen uitzondering “! Belachelijk.

Trés bon service

Personne sérieuse livraison parfaite seulement cela ne me convenais pas. J'ai contater le vendeur et ma donnez les information pour le retour. le renboursement à été fait dés réseption de mon colis. Merci

Gewoon prima

Na behoren voldaan

Snelle levering, prima prijs, fijne communicatie in mailwisseling.

Zeer prettig, volgende bestelling zou ik weer bij hen plaatsen.

1-2-3 afgehandeld, snel en goed, verpakking oke, bezorging oke, product oke

top

Webwinkel zoals het hoort, duidelijk / betaalbaar / kwaliteit /betrouwbaar!

Makkelijk, toegankelijk, duidelijk en goede kwaliteit afwerking van de dekzeilen. Je krijgt wat je ziet en koopt in de webwinkel.

Snel en goed.

Goede website, makkelijk besteld en snel geleverd in een goede door die niet stuk was gegaan.

Uitstekend en heel snel

Twee dekzeilen te gebruiken voor mijn bootje. Ziet er prachtig uit!

Snelle service en een goed product

Voor mij was dit de eerste kennismaking met Afdekzeilwinkel.nl en dat is goed bevallen. Duidelijke website met goede productomschrijving en snelle levering. Ook de prijs is niks mis mee. En bij vragen mag je altijd bellen, mooi toch.

Vlotte levering en prima product

vlotte levering en prima product

Zeer vlug afgeleverd...besteld volgende dag in huis top

Zeer vlug bezorgd. S middags besteld ,volgende dag in huis..top

top

Alleen jammer dat er geen halve meters wordt geleverd.

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

dekzeil lekker snel geleverd

super zaak

ben nog gebeld door eigenaar omdat het bestelde niet op voorraad was. netjes een ander artikel aangeboden gekregen. geweldig!

goede materialen, levering kan beter

levering heeft 4-5 dagen geduurd niet 1 dag zoals aangegeven op de site. Levering was niet compleet, dus 2e levering noodzakelijk

Keurig verzonden en geleverd

Goed ingepakt en precies wat ik had besteld. Sneller dan gedacht zelfs. Geen ervaring met after sales ;-)

Prima levering en zeer attent personeel

Na het bestellen werd ik gebeld dat de rol iets smaller was dan de 3 meter. Voor mij was dit geen enkel probleem, dit weer gelijk gecompenseerd met een langer lengte. Zeer nette reactie.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT