Filter

Snel en correct

Goede opvolging en communicatie! Zeker een grote aanrader!

Top snel geleverd !

Het is binnen 3 dagen geleverd en nog op maat gesneden ook wat ze zelf aanboden zonder kosten . Ga zeker hier vaker bestellen !

veel keuze op de site en alles wat je eventueel zoekt is wel te vinden. Snel geleverd

Product is super@

Bezorging door DPD vind ik wat minder, duurde te lang!

Vraag me af of de kwaliteit super is ?

Alles snel geleverd. Maar als ik een klein beetje spanning erop zet begint het bij sommige plekjes al door te scheuren. Lichte kleine stukjes van ongeveer een centimeter. Als ik dan ga kijken waar over het ligt dan kan ik alleen constateren dat het op een ronde pijp ligt. Beetje vreemd. Verder lekker spul om mee te werken.

Helemaal top

Helemaal top

Levering niet zoals afgesproken maar correct en snel rechtgezet

Foutje bij de levering, rol zonnedoek werd toch opgeplooid in plaats van op rol geleverd. Na contact werd dit onderzocht en correct en snel rechtgezet. Waarvoor mijn dank.

Beste online winkel ooit

Producten van goede kwaliteit Duidelijke website en zijn telefonisch vlot bereikbaar én altijd super vriendelijk. Levering was de dag na plaatsen van bestelling al aangekomen in België. Retour ging ook vlekkeloos. Kan bijna niet geloven dat dit tegenwoordig nog zo probleemloos kan allemaal. Dikke pluim voor het team!

Betaalbare screendoek

Snelle verzending Goed verpakt Kwalitatieve screendoek Betaalbaar

Snel en netjes

Gisteren wat dingen besteld en vandaag al in huis! Zorgvuldig ingepakt en direct verzonden. Prima ervaring dus!

Vlotte website en correcte levering

Alles verliep vlot: opzoeken, bestellen en betalen.

Zeer tevreden tijd/kwaliteit/kosten

Allerbest product dat werkt perfect

Top pers

Hele goede zeilogen pers

Snelle en correcte service.

Prettige site. Makkelijk bestellen en snelle en correcte service.

Alles in orde.

Goede kwaliteit aan een scherpe prijs, met uitstekende service.

Alleen maar positief

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd én een goed product. Klein foutje bij de levering maar dat werd onmiddellijk rechtgezet na een mailtje. Het zeil is van goede kwaliteit en de instructies zijn duidelijk. Prijs/kwaliteit = top

snelle levering!

wij zijn tevreden.

snel, correct en top oplossing ter vervanging van rits in een prof. zwemtas

snel, correct en top oplossing ter vervanging van rits in een prof. zwemtas

Werd snel bezorgd. Verpakking kan wat beter want beide blikken hadden een deuk.

Alles snel gevonden op de site én snel en correct geleverd

Ik had inox zeilringen nodig, incl stempel en pons. Alles makkelijk gevonden op de webshop. Levering gebeurde aansluitend zeer snel en correct.

Netjes en snel geleverd

Door een fout in systeem was mijn bestelde screendoek toch niet voorradig. Werd meteen gebeld dat ze een andere soort een week later kregen en zou hetzelfde bedrag betalen. Later ook jog gebeld dat ik beter kleinere ringen kon bestellen, omdat dan de zuignappen beter bleven zitten. Dus er werd goed meegedacht.

goed en snel geleverd

ga zo door

Ik ben fantastisch begeleid met een nabestelling op een reeds geplaatste order om de dubbele verzendkosten te omzeilen

Oke

Optijd en zoals afgesproken