Response from the business owner
Beste Nick,
Vervelend om te lezen dat je deze ervaring als negatief ervaart, terwijl wij juist geprobeerd hebben om – buiten onze verplichtingen om – toch tot een nette oplossing te komen.
De machine is gebruikt voor toepassingen waarvoor deze niet geschikt is, en dat is ook bevestigd door de fabrikant. Desondanks is hij twee keer kosteloos gerepareerd. Vervolgens heb je aanspraak gemaakt op een volledige terugbetaling, maar heb je niet het hele product (de complete actie-set) retour gestuurd. De gebruikte schuurmaterialen konden we uiteraard niet vergoeden — dit hebben we vooraf ook duidelijk gecommuniceerd.
Dat we alsnog het bedrag van de machine zelf hebben terugbetaald, is een vorm van coulance en dus géén verplichting. We vinden het jammer dat je dat in je review niet benoemt.
We begrijpen dat je teleurgesteld bent, maar vinden het niet terecht dat je ons verwijt dat wij “regels verzinnen” of geen verantwoordelijkheid nemen. Integendeel — we hebben die juist genomen. Soms is het ook belangrijk om als gebruiker vooraf goed te checken of een product geschikt is voor het beoogde gebruik.
We wensen je hoe dan ook succes met je verdere werkzaamheden.
Met vriendelijke groet,
Sander – GereedschapPro.nl