Ontzettend goed geholpen en alles staat er zo mooi uitgestald. Ben al meerdere keren geweest, maar het blijft m'n favoriete gereedschapwinkel met spullen die een ander vaak niet heeft!

top support!

een kapotte machine werdt nagekeken en gemaakt!

Geweldig gereedschap, deskundig advies en mooie aanbiedingen

Altijd een genot om te shoppen bij Gereedschappro. Topmerken, met aanbiedingen en acties die de moeite waard zijn. Sander geeft bij de producten goeide tips en overwegingen om te kiezen. Ook fijn dat er een echte winkel bij zit: als het belangrijk is, kan je altijd voor persoonlijk advies of het proberen van tools naar de winkel.

Betrouwbaar

En goed persoonlijk contact.

Topwinkel!!

Goed gereedschap en deskundig advies.

Deskundige zaak met erg mooi gereedschap voor goede prijzen

Erg mooie zaak met heel mooie spullen. Personeel is kundig en weet wat ze verkopen. En qua prijzen vind je ook moeilijk veel goedkoper. Allemaal top dus.

zal het zo weer doen

in de winkel de mirca deos || schuurmachine 353 rechthoek besteld. met 4 pakken abranet schuurpapier gratis. p80 50 stuks p120 50 stuks p180 50 stuks p240 50 stuks en als klap op de vuurpijl 1x padsaver 54h 5 stuks. wat een verademing in een keer klaar voor de klus. De schuurmachine werkt heel prettig en schuurt ook echt. Ook hoeft je niet te drukken op de machine en de schuurpapier gaat met de stofzuiger erop aangesloten heel lang mee. z Zal hem zo weer aanschaffen

Mooie winkel, kundig personeel

Wat een mooie winkel, een ware snoepwinkel voor mannen die van gereedschap houden! Goed geholpen door het winkelpersoneel en een mooie gereedschap gordel gekocht.

Professioneel, goede spullen, meedenkend en heel goede service

Altijd adviserend en weten waar ze het over hebben. Voor iets meer geld dan in de doe het zelf winkels zoveel meer kwaliteit die zich laat uitbetalen in zuiverder en veiliger werken en gaat veel langer mee. Daarbij ook echt advies en niet altijd de duurste oplossing aanbieden.

Op advies van Sander mijn eerste draaibank van Teknatool aangeschaft. I love it!

Mijn houtbewerking arsenaal begint al redelijk te groeien. Met de prachtige Mafell machines kan je veel maar niet hout draaien, dus goed naar Sander geluisterd en zijn advies opgevolgd. "Follow the master to become a master." Dat gaat nog even duren maar mijn eerste test ging best goed, al zeg ik het zelf. Binnenkort komt hout draai expert en naamgenoot Joost langs in mijn atelier om de fijnere kneepjes bij te brengen. I love it!

Unieke leverancier in een zee van doorsnee webshops. Uitstekende service en kundig personeel

Er zijn weinig leveranciers die zowel kwa assortiment, personeel en kennis het voor mij de moeite maken een half uur in de auto te zitten om even langs te gaan ipv op te laten sturen. Flexibel in service en altijd bereid wat extra moeite te doen, gevraagd en ongevraagd.

Kwaliteit en prima service

Kadootje voor m’n. Buuf , was er heel blij mee

GereedschapPro is de Professionele TOP in TOOLS

Voor al mijn gereedschap is GereedschapPro de ene locatie waar je alles kunt vinden. Dit alles in een winkel & website met een vriendelijk behulpzaam en professioneel team.

Heel erg goed

Ik bestel al jaren bij gereedschap pro en ben nog nooit teleurgesteld Heb nu een bestelling lopen met een lange levertijd en wordt daar goed in geïnformeerd Ivm import tijden Dat is wel geduld hebben als je iets snel wilt hebben

Top advies!

Zeer kundig advies voor gereedschap en een goede prijs

Uitstekend gereedschap, goede service, en vakmensen die verstand hebben over wat ze verkopen.

Super.

Topshop

Hier het gereedschap te krijgen wat je nou net nergens anders vind. En dat tegen gewoon scherpe prijzen. Zeker aan te raden

Altijd een goede sfeer, fijn personeel en vooral de info waar ik om vraag!! Goede kennis van zaken en als iemand het niet weet wordt daar ook niet een verhaaltje over verzonnen. Fijne winkel ennuh…. Prima koffie!!

Zoals altijd goed en professioneel geholpen. Gereedschappro is dé zaak voor echt goed advies en echt goed gereedschap

Super spullen en een enorme goede service

De service van gereedschappro is echt top en de spullen die ze leveren zijn minstens net zo goed als de service.

Snelle verzending en goed verpakt

Steeds snelle verzending met goede track&trace, en ruime keuze in topmerken!

Veel kennis

Mensen hebben mij goed kunnen helpen met veel verstand van zaken

goede service!

mooie zaak met fijn personeel met verstand van zaken. Blij met mijn zaagje!

71 Eysinkweg

Haarlem 2014 SB