Het doek is goed zelf te vervangen . Je moet wel met 2 personen zijn om dat te doen
Even gebeld omdat ik voor het eerst zelf het doek ging vervangen en tijdens het bestellen toch een vraag had. Zeer prettig te woord gestaan, goed uitleg gekregen en vervolgens de bestelling geplaatst. Samen met buurman oude doek eruit gehaald en nieuwe teruggeplaatst. We waren letterlijk in een half uur klaar. Zeer gelukkig mee want een nieuw elektrisch scherm kost al gauw 1000 euro en totaal niet nodig. Was rood doek en we kozen nu voor licht grijs doek. Modern en prachtig!!! Absoluut een aanrader.
Ook vantevoren bij aanvraag van kleurstalen wordt je heel vriendelijk geholpen.
Makkelijk te bestellen en op tijd afgeleverd. Mooie kwaliteit van het doek.
De levering was geheel volgen planning en goed verzorgd
Gewoon gekregen wat ik heb gevraagd en zo wil ik het graag
Gratis elektrisch zonnescherm gekregen met versleten doek. Nu een mooi scherm voor een 'klein' prijsje.
Super makkelijk te bestellen ,je volgt de stappen en ........ besteld!! En super snelle levering en ziet er top uit
Volgens afspraak bezorgd. prachtig doek, precies naar wens.
Over het geheel dik tevreden . Doek is netjes bezorgt en is van een zeer goede kwaliteit !
Zoals eerder omschreven, overzichtelijke website van dit bedrijf zodat duidelijk zonder fouten het betreffende doek kan worden uitgezocht. Het bestelde doek was zeer goed afgewerkt, naaiwerk en omslag en ruimte voor de bevestigingspees. Zeer goed verpakt verzonden voor een nette prijs, wat wil je nog meer beslist een aanrader, top!
Netjes geleverd en duidelijk instructie super
Kleuren waren goed, Montage voorspoedig, Heel tevreden......
Mooi zonneschermdoek voor een goede prijs
Mooi kwaliteit en niet duur Makkelijke site Zeer veel keus Alles wordt netjes afgehandeld zoals beschreven staat Ik raad het iedereen aan
Makkelijk bestellen,snel geleverd,met handige tips makkelijk zelf te monteren. Top kwaliteit doek.
paste goed zo als vermeld
Bezorgen duurt wat langer maar logisch met op maat gemaakte opdracht. Prima luifel doek en zoals verwacht in kwaliteit.
het doek was snel binnen en eenvoudig te vervangen
Na de maten van het doek door gegeven te hebben met de door ons gekozen kleurstelling werd deze vrij snel geleverd.
Via een mooie website met ruime keuze bestelde ik een vervangend doek voor mijn uitval scherm. Mijn vraag over de maat werd snel per mail beantwoord. In korte tijd werd een goed passend doek geleverd, mooie kwaliteit en een kleur zoals op de site. Dik tevreden!
Ik heb een vervangend doek voor mijn zonnescherm besteld en kreeg duidelijke info over de levering en levertijd, tevens een makkelijke handleiding. We zijn erg blij met ons mooie nieuwe doek
Alles Goed geregeld. Bestelling via internet goed contact. Kleur klopt. Erg tevreden.
2 x een doek besteld voor onze zonneschermen, snelle levering en alles past perfect
Duidelijke internet site, goede communicatie en het doek was snel geleverd en we zijn er super blij mee. Het enige wat even uitzoeken was het afstellen van de motor, via you tube gelukt.
10H Nieuwland Parc
Alblasserdam 2952 DA