Laden reviews...
97 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In den Bewertungen wird vor allem eine schnelle Lieferung, gute Qualität und klare Montageanleitungen hervorgehoben. Der Service ist zuverlässig und hilfsbereit. Der Bestellvorgang ist einfach und die Produkte entsprechen den Erwartungen. Insgesamt zeigen sich die Kunden zufrieden mit der Erfahrung.
Was zo gepiept.
28 July 2020
René
Almere
Makkelijk online te bestellen. Binnen de gestelde termijn geleverd! En zelfs voor een “geen-handige-harry” , met enig geduld, prima zelf te vervangen... Blij mee dus.
28 July 2020
J
Diemen
Binnen de gestelde levertermijn geleverd, mooi doek en een goede kwaliteit. Doek is zeer netjes gestikt. Monteren zo gebeurd alles is weer nieuw. Bedankt voor de geweldige service. Ga zo door team Zonneschermdoek.
26 July 2020
Nette levering
17 July 2020
A
Oud-Beijerland
In juni zonnedoek gekocht,levering na 3 weken zoals afspraak.Goed verpakt,de maat goed,en makkelijk te monteren.Wij zijn er blij mee.En zeker een aanrader.
14 July 2020
Corina
Zevenbergen
Makkelijk te bestellen via internet en ook vriendelijke hulp aan de telefoon . Mooi doek en makkelijk te vervangen door goede uitleg . Een aanrader voor iedereen die zijn zonneschermdoek wil vervangen !
13 July 2020
J Wilgenburg
Nijkerk
Doek was als gevraagd, prima verpakt geleverd. Enige - puntje dat het iets sneller vuil wordt dan verwacht. is makkelijk te verwijderen, dat wel. Verder prima kwaliteit!
7 July 2020
M
Eindhoven
Een mooi zwart effen doek kunnen bestellen voor onze camper. Past precies bij de kleurstelling. En dat voor een strakke prijs. Montage’ was precies zoals beschreven in de bijsluiter. Levering op een rol in een kartonnen doos met goede beschrijving. Veel websites geven aan dat het vervangen van het doek van je camperluifel lastig is. Ik ben het daar niet mee eens. Met 2 personen is het easy. Kortom top
7 July 2020
Spijkenisse
goed. alles netjes geregeld
Fijco
sliedrecht
Doek taupe besteld. Kleur goed, kwaliteit prima, levering keurig op tijd. Ziet er verfrissend en netjes uit ter vervanging van onze oude zonwering doeken. Zou volgende keer weer bestellen. Op makkelijke betaalbare wijze mooie nieuwe doeken.
Bianca Peerboom
Wijlre
Staat weer lekker fris!!!
F. De Jong
Balk
Doek besteld, Daarna zelf gezien dat de stof in banen geleverd zou worden. Gebeld, waarna direct opgenomen wordt zonder een onzinnig bandje, probleem uitgelegd, kleur die ik had uitgekozen kon alleen maar in banen maar voor het zelfde geld konden we een andere kleur uitkiezen. Ze hebben ook nog 2x stalen verstuurd die We echt al de volgende dag In huis hadden. Doek werd keurig op koker dik binnen de tijd geleverd Doek hangt kak strak, was met 2 man( beetje technisch onderlegd) appeltje eitje. Kortom top bedrijf. Bedankt!!
Bart
Den Bosch
Was snel binnen en mooie kwaliteit.
Ben van Oudenaarden
Rozenburg
Snelle levering,goede kwaliteit en scherpe prijs! Absoluut een aanrader!
Joke de Vries
Deventer
Zeer mooi doek, prima afgewerkt. Snelle le vering. Zeker een aanrader.
Jaap
Breskens
Even een berichtje uit Oudorp...... Paar weken terug een nieuw doek besteld bij zonneschermdoek.nl Voor ons knikarmscherm van rond de 3 meter Echte tabelly stof geen fratsen... Vandeweek binnengekomen en vandaag gemonteerd ....perfect.. In 1 keer perfect....keurig gestikt en prima baan verdeling en een mooie volant erbij ....helemaal super .....echte aanrader mooie prijs kwaliteit verhouding.....
20 June 2020
Johan de wilde
Oudorp
Kleurstalen ontvangen en op basis daarvan besteld. Zowel het doek als de kleur is erg mooi! Heel tevreden.
16 June 2020
Marloes
Zwijndrecht
Zelf 3 schermen gekocht, waar na het plaatsen van de 1e een soort van vlekken in zichtbaar zijn met zon erop direct na montage. het was geen vervuiling!. We hebben hiervoor gebeld en er werd al snel voorgesteld om op locatie te komen kijken. Uiteindelijk is een medewerker samen met een medewerker van het atelier het probleem komen bekijken. Het blijkt dat deze vlekken/strepen zeer gemakkelijk ontstaan tijdens montage/knikken van het doek. Je moet bepaalde doeken echt enorm voorzichtig behandelen om geen zichtbare pigmentstrepen naderhand te krijgen. De strepen gaan ook nooit meer weg. Wij hebben doek T-402 die er best gevoelig voor is. Mijn advies zou zijn vooraf goed na te vragen welke doeken er meer last van hebben en 1 te kiezen die er zeer weinig last van heeft. Als wij dit vooraf hadden geweten hadden wij dit ook gedaan. Wij zijn tevreden, maar hadden als we deze info vooraf hadden gehad hadden wij voor een ander doek gekozen. Geleverde kwaliteit is zeer netjes afgewerkt. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
16 June 2020
Jeroen
Raamsdonksveer
Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij vinden het erg vervelend dat er tijdens het monteren van het eerste zonneschermdoek zogeheten knik- en vouwstrepen zijn ontstaan. Zoals besproken, doet dit in geen geval afbreuk aan de technische prestaties en levensduur van het doek. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van de zonneschermdoeken, ondanks deze onvolmaaktheid. Succes met de montage van de overige twee doeken!
Kwaliteit valt niet mee er zit een streep in het doek
Beveelt niet aan
13 June 2020
A.C. Bos
Doorn
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er zich een streep bevindt in uw zonneschermdoek. Dit hoort niet zo te zijn, mijn excuses hiervoor. Graag nemen wij contact met u op om dit verder te bespreken.
Niets op aan te merken: kwaliteit en levering uitstekend
EJ
Epe
Mooi doek
Evert
Ede
volgens verwachting, prima service.
Jarno Aalders
nijmegen
De kwaliteit van het materiaal is goed, het bestellen ging gemakkelijk en de afhandeling verliep zoals je tegenwoordig van een goede webshop mag verwachten. Levertijd zou iets sneller mogen, maar verder een prima webwinkel dus! Bedenk je wel goed dat je deze klus (echt) niet in je eentje kunt doen en dat je geduld moet hebben.
JH
Heemstede