Hele mooie kwaliteit zoals beloofd, keurig op tijd geleverd. En was zeker goed zelf te vervangen met de info van de website !!
Opening voor pees niet aanwezig ,deze zelf open moeten snijden .
Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Aan de boven- en onderkant van het zonneschermdoek is een zoom gemaakt ten behoeve van de doekpees. De opening van de zoom is aan de binnenzijde te vinden, de zoom hoeft niet open gemaakt te worden (zo kan het uiteraard wel). De opening van de zoom is afgebeeld op onze montagehandleiding en te zien in onze montagevideo's.
Blij dat ik bij Zonneschermdoek.nl heb besteld. Na 2 weken had ik mijn zonneschermdoek in huis. Mooie kleur en op maat.
Na eerst bij de bouwmarkt te hebben gekeken kwam ik op jullie website terecht, volop keus en de prijzen zijn beter
Mooie kwaliteit en prima afgewerkt!
Het product voldoet aan de verwachtingen.
Van ons oude zonneschermdoek waren de naden vergaan en scheurde telkens verder af. De rest van het zonnescherm was naar onze mening wel ok dus alleen een nieuw doek besteld. Het vervangen van het doek vond ik meevallen. Het ging er redelijk makkelijk in ondanks dat het een electrisch aangedreven model is. Het afstellen van de eindstanden op de motor was misschien wel het meeste werk. Dit meer omdat je bij ons zonnescherm daar wat lastiger bij kon komen.
Goed verpakt en met duidelijke handleiding erbij.
snel en op tijd geleverd
Ik had de verkeerde maat doorgegeven maar er werd een goede prijs gemaakt voor het juiste doek
Duidelijke website met duidelijke instructie. Realistische foto's. Vlotte levering (wij hadden doek uit één stuk) Duidelijke handleiding er bij.
De keuze was makkelijk te maken op de site. Duidelijke informatie. Leverings informatie was wat summier. Netjes op stevige rol geleverd. Erin zetten was door ons systeem iets meer werk. We hadden geen kliksysteem aan de zijkant maar vast stuk, zelf opgelost en hij hangt er nu mooi in.
Het doek is erg mooi en voldoet aan de verwachtingen. Is ook mooi afgewerkt. Fijn dat op de website niet allen foto’s staan van een stukje doek, maar ook resultaten van klanten van het hele scherm
Met het bestellen op de site allemaal even duidelijk. Goed verpakt en snel geleverd. Montage ging naar wens met de meegeleverde handleiding. We zijn er heel tevreden mee.
Het doek vervangen is uitstekend gelukt. Helaas is de afstelling van de moter ontregeld en het afstellen hiervan met de twee afstelschroeven op de buis lukt niet na diverse pogingen. Het scherm draait maar voor de helft open en stopt hanverwege. Hoe los ik dit op?
Fijn dat het is gelukt om het zonneschermdoek te vervangen. Wij hebben contact met u opgenomen om u verder te helpen met het afstellen van de motor.
Zoals de titel aangeeft. Zeer tevreden. Het doek maakt kwalitatief goede indruk. De tijd zal moeten uitwijzen. Levering was sneller dan vooraf aangekondigd. Altijd prettig. Zeer tevreden dus.
Met neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Wij kregen bericht dat ons doek toch uit één stuk ipv met naden geleverd zou worden. Aangenaam verrast.
Levertijd staat op de site aangegeven. Deze klopt Is netjes afgeleverd op rol in en kartonnen buis!! Montage instructies op de site zijn duidelijk! Dit was onze 2e keer !
Geleverd volgens afspraak
10H Nieuwland Parc
Alblasserdam 2952 DA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.