Duidelijke internet site, goede communicatie en het doek was snel geleverd en we zijn er super blij mee. Het enige wat even uitzoeken was het afstellen van de motor, via you tube gelukt.
Ruime keuze, goede live voorbeelden van reeds geleverde doeken, snelle levering en goed verpakt. Goede uitleg over de montage. Het geleverde doek is goed afgewerkt en je oude zonnescherm is weer helemaal nieuw. Wij zijn voor 100% tevreden! Complimenten voor deze firma.
Alles helemaal goed gegaan,komen levering goed na en goede beschrijving erbij.
Correspondentie correct en spontaan
Makkelijk in te vullen de site, goede verwijzingen hoe te meten, en mail bevestiging van bestelling en bezorging.
Doek besteld en gekregen
Het duurde even voor het doek binnen was, maar keurig bezorgd. Met z'n tweeën en een beetje handigheid was het oude doek zo vervangen. We zijn er blij mee.
Beschrijving oké
Wij werden goed geïnformeerd. En de afspraak werdgoed nagekomen
Oké
Ik heb niet veel moeite hoeven doen om het doek te wisselen
Mooi product, niet te duur en van zoals we nu ervaren prima kwaliteit. Levering volgens planning.
Goede kwaliteit, goede levertijd. Precies wat ik wilde. Installeren ging wel moeilijker dan in instuctievideo
Prima zelf te vervangen goede beschrijving en zat keurig op rol.
Het doek was, incl de nieuwe pezen, in een mum van tijd door ons zelf vervangen. Super tevreden!
Mooie kwaliteit, snel geleverd en zeer eenvoudig zelf te monteren met meegeleverde montage instructie. Top!
Je moet eerst de kleur ed uitzoeken en de maten opmeten maar dat is logisch. Daarna is het een kwestie van alles goed invullen en mog eens controleren of je alles goed aangevinkt en ingevuld hebt. Echt super gemakkelijk! Doek werd ook heel snel geleverd, wij zijn er erg blij mee!!
Doek netjes verzonden en kwaliteit is goed Als je handig bent is het goed zelf te doen. Bij ons scherm kostte het nogal wat kracht om 'm er doorheen te trekken. Met elektrische scherm was het ook even uitzoeken hoe het werkt om 'm weer goed opgerold te krijgen. Filmpjes YouTube handig hiervoor. Wij hadden te weinig doek om een beetje op de rol te laten als deze uit is. Kijken nu tegen de ijzeren rol aan. Heb dit niet als tip zien staan.
Goede service, duidelijk uitleg , netjes en op tijd geleverd Ons zonneschermdoek kan weer jaren mee
Keurig afgeleverd, met duidelijke beschrijving, en natuurlijk een mooi functioneel nieuw doek.
Hallo. Wij hebben onze nieuwe doek besteld bij zonneschermdoek.nl en zelf geplaatst. Wat vrij gemakkelijk ging. Echt een mooie doek. Stevig en proper afgewerkt. Een echte aanrader. Bedankt en doe zo verder.
Als je vragen heb kun je bellen word je netjes te woord gestaan. Levertijd van doek was netjes op tijd. Komen afspraken na.
Nieuwland Parc 10H
2952 DA Alblasserdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe? Kies een op maat gemaakt zonweringdoek & monteer het eenvoudig zelf! www.zonneschermdoek.nl