Filters

10

goede en snelle levering, netjes verpakt

goede en snelle levering, netjes verpakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Tafelzeil met moltonrug

Snelle levering en goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima alles volgens afspraak

Prima alles waarop wij gehoopt hadden, en volgens afspraak geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
1

ONBETROUWBAAR BEDRIJF

Ik kan mijn vorige review niet aanpassen maar ik ben met stomheid geslagen over het antwoord van het bedrijf. Ik heb meerdere keren de factuur opgestuurd bij de klacht met het mailadres waarmee de bestelling is geplaatst en heb nooit een reactie ontvangen. En dan te zetten dat er geen gegevens beschikbaar zijn en dat de klacht niet serieus genomen kan worden???? Geeft wel aan wat voor een bedrijf het is dus. Zeer slecht bedrijf met zeer slechte service, zodra de betaling binnen is kun je het uitzoeken, ik zou mijn geld er niet meer aan uitgeven.

 • Aanbevelen? Nee
1

ONBETROUWBAAR BEDRIJF

Zeer slecht. Tafelzeil met marge besteld maar is dusdanig gekrompen dat het niet meer op de tafel past en ze reageren niet op enige berichten. Zeer slechte service, zou er nooit meer iets kopen!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Marc, Bedankt voor uw bericht. We missen echter een ordernummer (deze is niet ingevuld), ook uw naam in combinatie woonplaats komt niet voor in ons systeem/emailbox. We kunnen de klacht daarom ook niet oppakken/serieus nemen. Nicole www.huistuinentafelzeil.nl

9

levering en bestelling in orde

alles perfect verlopen

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht

Meer dan 100€betaald en bestelling nooit ontvangen. Volgens hen lag het nog bij de pakjesdienst, maar als je deze pakjesdienst belt, vindt men de bestelling niet. Op alle volgende mails naar huis, tuin en tafelzeil wordt niet gereageerd en als we bellen, neemt men gewoon niet op. Maw: men heeft hun geld ontvangen en de kous is af, wij kunnen fluiten achter onze bestelling. Totaal geen service.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Isabel, Gelukkig is het pakket terecht en geleverd in uw straat. Excuses hiervoor. Wellicht heeft u veel plezier van het tafelzeil :) Met vriendelijke groet, Nicole www.huistuinentafelzeil.nl

2

heb nog niets ontvangen......dinsdag besteld en het is nu zaterdagavond

Begrijp het wel, maar je denkt dan toch waar blijft het nu? Maar toon in uw e-mails zijn vriendelijk dus ik hoop op het beste.....

 • Aanbevelen? Ja
4

Pakket niet ontvangen en ik kan niemand bereiken + update

Ik heb een product besteld (Maandag 30 Oktober) maar die is niet aangekomen. Geprobeerd te bellen en chatten maar niemand reageert. Na het lezen van alle berichten hier ben ik bang dat ik mijn geld kwijt ben. UPDATE: inmiddels email contact met Nicole (Zondag 5 November). Het probleem was te vinden bij DPD: "Dank voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat het pakket verkeerd gesorteerd is bij DPD, en het pakket daarom retour gestuurd wordt naar ons. Mijn excuses hiervoor. We gaan direct een nieuw pakket in orde maken en deze zsm sturen". Gisteren 6 November nog emails uitgewisseld (vloot en vriendelijk): binnen 48 uur wordt het pakje opniew gestuurd (het is dinsdag 7 November) Ik ben hoopvol dat het goed uitkomt nu dat ik contact gehad hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diverse artikelen op prettige site te bestellen.

Makkelijk en duidelijk was het om hier een op maat gemaakt tafelkleed te bestellen! Wordt snel bezorgd en het pakket was goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden en blij met het tafelkleed, zag er goed uit!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Rampzalige service

En nu heb ik een verzoek tot aanpassing van deze review.... die moet dus positief zijn omdat ik anders vanaf 17 uur vanmiddag zwart gemaakt ga worden door Nicol van Huis, tuin en tafelzeil...... Ik geloof dat ik het met onderstaande review dus bij het rechte eind had... ipv zich iets aan te trekken van alle slechte reviews tav de klantbehandeling en daar iets van te leren, gaan ze dreigen....... De belofte van levering werd niet nagekomen, zelfs toen ik navraag deed omdat ik van de bestelling afhankelijk was voor n afspraak werd mij stellig verzekerd dat de levering op tijd zou zijn, dus de afspraak ingepland….. helaas werd er niets geleverd en is de klant boos weggelopen en heb ik nu een behoorlijke strop. Op t moment dat je kritisch word in de chat krijg je eerst een onbeschoft antwoord en word je eruit gegooid en geblokkeerd…. Toen het zeil uiteindelijk kwam was t wel oke maar had ik er niets meer aan…..weggegooid geld dus

 • Aanbevelen? Nee
10

geweldig

snel levering goed kwailitijd kan zeerste aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Goede service en waar je pakje is en tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Goede informatie over het product op de website, snelle verzending, stevig verpakt en product naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
3

1% krimpmarge maakt dat het zeil te lang is

Als ik die 1 % marge niet had opgegeven was het zeil perfect geweest. Nu heb ik een zeil waar ik me aan stoor omdat het te lang is. Later op verzoek van huis, tuin en tafelzeil mijn beoordeling aangepast. zij gaven aan dat ik niet zelf moet gaan snijden maar even moet afwachten omdat het krimpen in een tijdsbestek van 5 weken nog kan plaatsvinden. We zijn nu 6 weken verder en het zeil is nog niet gekrompen. Dus zit ik met een te lang zeil te kijken waar ik mij enorm aan stoor. Beste huis, tuin en tafelzeil, hoe los ik dit op? Groetjes, Jolanda

 • Aanbevelen? Nee
10

Past perfect

Past perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

2 tafelzeilen op maat besteld

Ze passen perfect op de tafels en werden snel geleverd. Zien er degelijk uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes verpakt en verstuurd

Prima

 • Aanbevelen? Ja
9

goed

nette en snelle verzending ben superblij met mijn tafelbeschermer....

 • Aanbevelen? Ja
1

Betaalt voor maatwerk en niet gekregen.

Gemaild en gevraagd of het een fout was of binnen de marge valt. Bedrijf reageerde dat het binnen de marge is. Toen ik ze vervolgens confronteerde met het rekensommetje dat dit niet zo was kreeg ik geen reactie meer.

 • Aanbevelen? Nee
8

Snelle levering, staan klaar om je te helpen met bestellen en top kwaliteit

Snelle levering, staan klaar om te helpen met vragen en top kwaliteit product!!!

 • Aanbevelen? Ja
5

Bestelling prima, bezorging slecht

De bestelling ging prima. Overzichtelijke website. De bezorging was slecht. Op zaterdagmiddag kreeg ik bericht dat het pakket niet bezorgd kon worden. Ik zat gewoon thuis te wachten. Zelf zag ik op de site van dpd dat mijn pakket naar een bezorgpunt was gebracht. Op dinsdag werd plots zonder aankondiging mijn pakket afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi product

Het is een mooi product. Blij mee. Zou ze willen aanraden om een andere bezorgdienst te nemen ipv DPD. Vandaag pas gekregen. Zou dinsdag bezorgd worden tussen 11.00-12.00 uur. Niet eens aangebeld. We waren thuis. Hoor zoveel klachten over DPD.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goeie kwaliteit

Heel blij mee past goed

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Ervaring is goed, maar dacht dat het zeil zwart zou zijn, maar het is doorzichtig zwart, dat vind ik wel jammer...

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.