Snel uitstekend tafelzeil geleverd.

Heb aanvankelijk op 3 weken levering van andere winkel gewacht, via BOL.COM. Ondanks 2x mailen niets gehoord. Toen van BOL.COM netjes bedrag terug gekregen. Bij Huis, tuin en tafelzeil een mooi 2.2 mm dik PVC tafelzeil binnen 2 dagen geleverd. Je kan nu goed de nieuwe boomstamtafel zien. Zou jammer zijn die onder een niet-doorzichtig tafelkleed te verbergen. Het PVC zeil is van uitstekende kwaliteit. Ik ben een zeer tevreden klant.

Materiaal naar wens afwerkingen slecht

Product is wel zo als beschreven kwa dikte en materiaal Alleen jammer dat er niet goed word gemeten en scheef word gesneden zo wel in de breedte maat als de lengte

Kwaliteit is top!

Het tafelzeil is van zeer goede kwaliteit. Je mooie houten tafel is beschermd tegen vuil en kringen, terwijl het zeil het uiterlijk van de tafel zo min mogelijk veranderd. Zeil is stevig en goed te reinigen. Aanrader!

Correcte en snelle levering

Mooi goed passend tafelzeil

correcte en snelle service

Na levering van het verkeerde zeil werd dezelfde dag nog het juiste zeil geleverd en mocht ik ook het verkeerd geleverde zeil houden. Snel en adequaat opgelost!! Topservice

Gevraagd 130 past niet precies. Of onze tafel is niet 130 of zeil is niet precies rond maar ovaal.

Levering snel, fijn. Op rol maar er zitten toch nog lichte plooien., Hoop dat deze door warmte en gebruik verdwijnen.

Prima ervaring

Hele goede ervaring met Huis, tuin en tafelzeil! Gemakkelijk om te bestellen en betalen. En supersnelle levering. Ook het zeil voldoet 100% aan onze verwachting.

Prima product

Goed verpakt op rol zoals ik gevraagd had. Wel vond ik jammer dat ik bij het bericht dat mijn bestelling verstuurd was geen code kreeg, zo dat ik kon zien hoe laat (ongeveer) het bezorgd zou worden. Het kwam prima in orde want het kwam om 8 uur ‘s avonds met 5 min van tevoren een sms. Ik ben er blij mee en heb aan vrienden al jullie adres doorgegeven. Groet

zeer tevreden

goede kwaliteit

Tafelzeil 20 cm te kort

Gisteren mail gedtuurd - nog geen reactie

Prima kwaliteit en dag later geleverd.

Niet geleverd wat op de site stond

Het tafelzeil wat geleverd is voldeed niet aan de dikte zoals omschreven op de site. Afhandeling van dit probleem niet naar tevredenheid.

Garantie 0 op 10

In juni 2020 een tafelzeil gekocht met krimpgarantie. In november 2020 vastgesteld dat het tafelzeil 2cm gekrompen was. Meermaals getracht contact te leggen. Uiteindelijk een voorstel gekregen...50% korting op mijn volgende bestelling. Service 0/10!

Helemaal top!

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Ik ben goed geholpen aan de telefoon en weet in ieder geval waar ik terecht moet als ik tafelzeil nodig zal hebben.

Klantgericht en vlot netjes

Klantgericht en netjes vlot afgehandeld

2e keer besteld en weer niet de juiste maat

Mooi materiaal maar het wordt niet op de juiste maat gesneden

Heel snel en goed geleverd. Dit bedrijf is aan te bevelen.

X

Super. Een aanrader

Perfect! Zeker een aanrader

Netjes op tijd bezorgd. Het kleed was keurig verpakt. En voldoet aan mijn verwachting

Mooi tafelzeil

Ik had een tafelzeil op maat besteld. Mooi transparant tafelzeil! Past mooi op mijn eikenhouten tafel, waardoor de houtkleur wel mooi zichtbaar blijft. Alleen ik had gebruik gemaakt van de 1cm speling (zoals aangeraden), alleen nog steekt het zeil in de lengte 1 cm uit aan beide kanten en in de breedte niet. Dus wel goed opletten met welke maten je doorgeeft en calculeer eventueel zelf de extra marge in.

Na verkeerde levering . Contact gehad via mail . Dit is meteen hersteld. Netjes afgehandeld. Met excuses.

Super net wat ik zocht

Heb voor ik heb besteld met iemand gechat en heeft mij goed geholpen.

Perfecte service

Wij hadden 2 ronde doorzichtige tafelbeschermers nodig met een diameter van 35 cm. Helaas was de kleinste 40 cm, maar goed toch besteld. We wilden ze dan zelf op maat maken. Wel zoals gevraagd de tafelmaat ingevuld en bij aflevering bleek dat ze de beschermers al op maat hadden gemaakt! Heel erg blij mee!

Coolendonk 2

5706WS 2