Om 12 uur bestelling geplaatst en om 21 uur op dezelfde dag geleverd! Top service!

Kan niet beter

Veel keus, snel in huis. Helaas ontving ik het door mij bestelde tafelzeil beschadigd. Waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd. Mailtje gestuurd en ik kreeg supersnel een nieuw exemplaar opgestuurd. Wat een superservice. De volgende keer dat ik weer een mooi tafelzeil nodig heb, ga ik zeker weten weer hier bestellen. Misschien wel een tip om de rol tijdens transport te beschermen, desnoods met een laagje oude kranten.

Gebrekkige levering

1x tafelzeil besteld. 2 keer niet geleverd. 2 keer "sorteerfout" . Bij 1e keer klacht zeer snel geholpen, dat dan weer wel. Wacht nu alweer 3 dagen op antwoord n.a.v. de tweede "sorteerfout". Kortom, nog steeds geen tafelzeil.

Mooi product!

Kwalitatief goed product, snelle levering en prima service!

Vlotte nette afhandeling

Snelle berichtgeving. Keurig verpakt. Snelle levering. Product zoals verwacht.

snel geleverd

Voortreffelijk!!

Precies op maat gemaakt en snel geleverd!

Perfecte kwaliteit in de perfecte afmetingen

Boven verwachting mooi tafelzeil!

Te late bezorging

Snelle reactie bij de aankoopdatum, maar daarna gingen er veel dagen vorbij zonder be,orging.

Hele Snelle levering

Tevreden

supersnel

Supersnelle levering

Voldoet niet geheel aan mijn verwachting

Tafelzeil is slecht bestand tegen hitte. De kringen van mijn eerste kopje koffie zijn goed zichtbaar, dus nog steeds een onderzetter gebruiken.!

Niks op aan te merken

Duidelijke website, prima communicatie en en een zeer efficiënte bezorgdienst

Had alleen aangegeven gevouwen maar kreeg het op rol. Weet nog niet of het goed is want het is een verjaardagscadeau. Dus kan daar nog niet over oordelen. Verder alles goed.

iets aan de lichte kant

lichte fabricatie - duur

positief

site was makkelijk, werd perfect verstuurd, snel bezorgt. en het kleed is perfect. tja heb alleen maar positieve ervaringen zal er vast en zeker meer kleden bestellen

Perfect. Snelle levering en prima product

Zeker voor herhaling vatbaar

Super service

Goede kwaliteit, goede service en super snel bezorgd

Aanvankelijk wat trage reactie, maar naar tevredenheid opgelost!

Tafelkleed besteld, verkeerde kleur ontvangen. Wel fijn dat ik het kostenloos retour mag sturen, maar vervolgens hoor ik even niets meer. Daarna gelukkig een fijne reactie en naar tevredenheid opgelost!

Opnieuw goeie oplossing voor schone tafel

Had al een ervaring met deze oplossing en nu opnieuw

Fijne service, goed advies en snelle levering.

Fijne service, had advies gevraagd. Meteen antwoord. Goede communicatie over bestelling en levering. Product is zoals je verwacht!

Zeil prima, klemmen minder

De reststukken dik tafelzeil waren nog groter dan verwacht en van prima kwaliteit. De rvs tafelklemmen vielen wat tegen. De constructie is niet sterk genoeg om wat dan ook op een tafelblad van meer dan een halve cm dik te klemmen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Wij hebben gekozen voor het transparante tafelzeil van 2.2 mm. Een mooi dik zeil, dat onze houten tafel prima beschermt! Snelle levering in een degelijke verpakking. Het tafelzeil is ook reukloos!

Goede en snelle service super tevreden er mee

Mooi zeil op tijd geleverd

Voldoet aan alle verwachtingen!

Coolendonk 2

5706WS 2