Prachtige tafelzeil

Mijn tafel ziet er weer prachtig uit.

Keurig netjes op tijd ,prachtig materiaal

Xxxxxx

Een hele fijne ervaring

Vlug geholpen bij mijn vraag die ik had. En het pakket was netjes verzorgd. Ga zo door

Bestelling valt tegen.

Levering was prima. De kleur kwam niet helemaal overeen. Ik had een zandkleur besteld en het is metallic goud. Ook de kwaliteit valt tegen. Erg dik/stug en het zeil stinkt heel erg chemisch. Ik had graag een soepelere kwaliteit gehad.

Geweldig!

Bij deze winkel heb ik 2 verschillende tafelzeilen gekocht. Ze zijn erg leuk en heel mooi van kwaliteit. De volgende dag waren ze al bezorgd, Dus ik ben dik tevreden.

Levering vrij snel, goed produkt

Tafelzeil op maat, goed produkt

Duidelijke website en snelle verzending

Eerste ervaring, maar zeker niet de laatste. Duidelijke website, besteld en een paar dagen later al in huis. Prima service voor een goede prijs!

Prima en snel alles geregeld en geleverd

Drie dagen na mijn bestelling had ik mijn tafelzeil binnen en was prima van afmeting.

goed geregeld

Pakket was goed verpakt. Kwaliteit tafelzeil heel goed. Afmeting prima.

Geheel zoals naar mijn wens

Vlotte bestelling en snelle levering! Top!

Snel en goed

Duidelijke site. Tevreden met het zeil. Snel geleverd. De volgende keer bestel ik hier weer.

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

In eerste instantie niet de volledige bestelling opgestuurd, na hierover contact te hebben gehad werd dit direct nageleverd. Prima opgelost dus!

Mooie kwaliteit

Een mooie kwaliteit zeil. Er zat alleen een klein foutje (beschadiging)in. Goed verpakt.

Duidelijke site, en snelle levering

Prima kwaliteit en waar voor je geld. Tot 3x toe zeer tevreden met ontvangen bestellingen.

Geweldig plastic tafelzeil!

Allemaal prima en snel geregeld, ben heel blij met dit prachtige tafelzeil! Denk dat ik hier haren plezier aan beleef, samen met mijn kleinkinderen! Kunnen ze hem aan kledderen met vingerverven enz.!

Mijn keuze was uitverkocht en toen kreeg ik keurig bericht voor een nieuwe keuze of mijn geld terug.

Snelle en goede service

Blij met de mooie zeilen en erg tevreden over de snelle service.

Mooi en snel geleverd

Mooi dessin en een degelijk tafelzeil.

Nette en snelle levering

Ruim assortiment, prima en nette levering

Verkopen ja, service nee

In juni 2020 een tafelzeil gekocht met krimpgarantie. Toen in november 2020 het zeil meer dan 2 cm gekrompen was en ik contact opnam met hen kreeg ik pas na enkele herinneringen reactie. De enigste tegemoetkoming die ik kreeg was 50% korting op... een volgende bestelling!

Goede kwaliteit tafelzeil

Dik transparant zeil gekocht, het bestellen liep lekker en de levering gebeurde ook snel. Het zeil voelt goed aan, bijna geen kleurverschil en alle vuil veeg je zo af. Enige dingetje is dat het huis in het begin naar zeil ruikt, maar dit trekt gelukkig snel weg. Ben zeer tevreden, dank jullie wel! Jeroen

Mooi kleed

Goed verzorgt en snelle afhandeling

Goede ervaring

Zeil klopt qua afmetingen en werd keurig op tijd geleverd.

Netjes opgelost, prima tafelzeil

In eerste instantie een te kort tafelzeil geleverd gekregen. Na mail een retourlabel ontvangen om het tafelzeil kosteloos terug te sturen. Dit ook gedaan. Vervolgens een aantal dagen later een nieuw tafelzeil ontvangen in de juiste maat. Kortom: netjes opgelost en inmiddels een prima tafelzeil!

Coolendonk 2

5706WS 2