Hele snelle service

Een heel mooi tafelkleed en niet duur

snelle levering goed verpakt

Snelle levering, perfect op maat!!

Goede uitleg, snelle levering. Mooi produkt. De tafel ziet er nog mooi uit ook.

Ik heb nog niets ontvangen. kan er niet over oordelen.

geen oordeel

Tevreden

Duidelijke site, en helemaal naar wens zoals ik verwacht had

Artikel klopt met de beschrijving. Ben er heel blij mee.

Zeer tevreden!

Onlangs een wat dikker tafelzeil besteld voor op onze houten 'boomstamtafel'. Het opmeten van de juiste maat staat duidelijk uitgelegd, de levering was erg snel en het zeil ziet er prima uit. Zeer tevreden dus!

is goed

is prachtig spul

harstikke goeie services

Keurig verstuurd en zag en netjes uit. Gewoon bestellen. Zoveel keure, en heel fijn dat je het in cm kan bestellen.

Eerst had ik een rond doorzichtig tafellaken besteld. Dit werd netjes verpakt, opgerold, afgeleverd. Perfect afgesneden, een kleine mm dat er over hangt. Maar aangezien men over een krimpmarge spreekt, komt dit misschien wel nog in orde. Het stoort me eigenlijk niet zo. Ik was zodanig tevreden dat ik direct nog twee andere, een groot en een klein rechthoekig besteld heb. Deze lijken me toch wel te groot. De breedte is ok. De lengte... Men heeft het over een krimpmarge van 1%. Ik betwijfel echter dat het laken 2,5cm en het kleinere 1cm zal krimpen... We zien wel en anders zullen we't met een stanleymes zelf moeten inkorten. Verder vind ik het wel hele goeie kwaliteit.

Prima product en service

Voldoende keuze en prima service ....snel geregeld

Mooi materiaal en super snel geleverd Past precies

Prima product

Ik had niet gevraagd om snijden, is toch gedaan. Blij mee maar wellicht had ik een reden om niet te laten snijden.

Gewoon Goed

Perfecte levering en een heel goed product

Mooi tafelzeil en uitstekende service!

Voor de eerste keer bij huis, tuin en tafelzeil 2 stuks tafelzeil besteld. Binnen enkele dagen keurig netjes verpakt binnen gekregen. Helaas had èèn tafelzeil enkele afwijkingen. Meteen contact opgenomen met Nicole en werd vriendelijk te woord gestaan. Wij kregen kostenloos een nieuw tafelzeil opgestuurd en die was wel helemaal goed. Ze liggen erg mooi op onze tafels dus wij zijn erg tevreden!

Makkelijk,goed en snel.

Duidelijke website, goede kwaliteit materialen, makkelijk bestellen en vlug in huis. Dat is uiteindelijk wat je wil.

totale tevredenheid.

Geen enkele opmerking.

Te groot

Snelle levering, helaas toch wat te groot ondanks het doorgeven van de exacte maten van de tafels

Goede snelle service

Mooi tafelzeil voor een goede prijs

Redelijk snelle levering

Redelijk snelle levering maar tafels er il is wel duur.

Slap zeil

Jammer dat die zeil snle stuk gaat, na 1 keer gebruiken zaten er al vouwen in die er niet mee uitgaan, de vouwnaden zijn dan wit geworden er jammer

Gewoon goed

Net transparant op maat gemaakt tafelzeil

Na een staal te hebben ontvangen, wat naar tevredenheid was, hierna direct een bestelling geplaatst. Deze kwam vlot en confom omschrijving binnen. Zeer tevreden (paar dagen in gebruik)

Prima bescherming voor ons bureaublad ivm kringen.

Wij hebben een beukenkeukenblad van 3 mtr in gebruik als bureaublad. Daar staan af en toe bekers op en om kringen te voorkomen hebben we deze 2,2 mm beschermende tafelzeil gekocht. Super tevreden.

Alles prima.

Makkelijk bestellen, snel geleverd, netjes op een rol, goed verpakt, kortom alles naar wens.

Coolendonk 2

5706WS 2