Zeer leuke 1e bestelling

Zeer makkelijk om te bestellen. Binnen de beloofde termijn geleverd. Tafelzeil perfect op maat

Volgende tafelzeil komt weer van jullie

als hetgoed en correct is kom je weer

Kwaliteit

Mooie kwaliteit snelle levering en keurig verpakt

Het geleverde tafelzeil was uitstekend

Zeer vlotte afhandeling, goede kwaliteit

Nvt

Makkelijk te bestellen snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Het was makkelijk te bestellen en werd snel en netjes geleverd.

Snel

alles prima

zeil afleveren duurde iets langer als gedacht maar zit perfect op de tafel en is een uitstekende kwaliteit

Pas perfect

Snel en goed

Geweldig materiaal! Maten doorgegeven en hij past echt precies. Netjes geleverd.

Super service

Super product. Erg mooie kwaliteit en snel geleverd! Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden.

Slechte kwaliteit, zeer late levering

De kwaliteit van het zeil is echt ontzettend laag. Snel deuken erin en scheuren. Daarnaast zaten er meerdere witte puntjes in net of bij het verven / coaten het zeil niet goed schoon was. Ook de levering was erg laat, uiteindelijk 5 dagen moeten wachten waar op de site stond dat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Er stond bij dat er vertraging was, echter voor de levering. De dag na de verzendmelding heb ik het ook gekregen. Ik zou dit niet aanbevelen, veel te duur geprijsd voor de kwaliteit die je krijgt. Is gewoon troep

prima ervaring

Fijne ervaring, zeil werd snel geleverd. Goede kwaliteit.

Geweldige service en mooi bezorgd, 8k kom zeker terug

fantastisch

Eens maar nooit meer

Op 5 januari 2021 via BOL.COM 5 bureaustoelmatten gekocht. Deze bleken na een paar uur gebruik van een geheel ongeschikt materiaal gemaakt en ik heb ze retourgemeld en verzonden. Door gebruikssporen op de matten weigert verkoper deze te retour te accepteren. €118,35 down the drain. Hoewel het Burgerlijk Wetboek (art 7:21 en art 7:18 lid 2) voorschrijft dat verkoper een ander (beter) product moet aanbieden of mij mijn geld moet teruggeven gebeurt dat niet en hult verkoper zich in stilzwijgen.

Het tafelzeil werd in een perfecte staat binnen de bepaalde termijn geleverd.

Alleen jammer dat beide ronde tafelzeilen 1 cm te groot zijn. Ik stuurde hieromtrent Een mail maar kreeg tot nu toe geen antwoord. Ik vroeg onder meer een restje om zelf te proberen of we het kunnen bijsnijden....

vond ik niet helemaal super

Heb maten doorgegeven en dan krijg je een andere maat binnen, ga je daar over mailen, krijg je een mail terug maar geen antwoord op mijn tweede mail.

Niet recht

Wij hebben een zeil besteld om over onze tafel te leggen, echter is het zeil aan 2 kanten schuin afgesneden, dus kun je het zelf op maat gaan maken wat niet nodig zou hoeven zijn lijkt me.

Kloten bezorging

Kloten bezorging Product was perfect

Product prima, lange(re) levertijd ipv 24u!

Product is zoals verwacht. Het is echter vervelend als er op de site wordt geadverteerd met 'levering binnen 24u' en in een van de eerste mails na bestelling aangegeven wordt dat de levering mogelijk meerdere dagen kan duren. De 24u levering is waarom ik kies voor deze webshop en last minute bestel.. Levering was nu na 4 dagen...

Gevonden wat ik zocht, snel besteld en geleverd!

het tafelzeil werd snel geleverd. Fijn dat het ook op precies de maat van mijn tafel gemaakt/geleverd kon worden. Minpunten : nu 16/2/21 ongeveer 3 weken in gebruik en al op verschillende plekken kapot. Plus de print begint er al vanaf te slijten. Had voor 25 euro wel meer kwaliteit verwacht.

Komen hun afspraken na

Het kwam goed optijd aan. We misten 1 formaat maar na een mailtje te sturen is het heel goed opgelost. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

top

snelle levering en dikke, mooie kwaliteit van het zeil

Uitstekend product voor lage prijs.

100% positief: - Duidelijke website. - Makkelijk bestelproces. - Prima kwaliteit. - Lage prijs. - Tafelzeil werd goed verpakt in koker geleverd. - E-mails worden persoonlijk, vriendelijk en duidelijk beantwoord binnen twee dagen.

Coolendonk 2

5706WS 2