Ge-wel-dig

Mooi tafelzeil en een supersnelle nette levering. Goed verpakt en mooi op rol.

geheel volgens de belofte

volgens afspraak is het tafelzeil keurig op maat geleverd

Heb bestelling nog niet ontvangen!

Weet nog niet of het bevalt

Mooi tafelzeil

Snel geleverd, goed verpakt, plastic geur trekt redelijk vlug weg. Ziet er mooi uit op tafel, alleen beschadigd wel vrij snel.

Fijne communicatie

Per ongeluk een verkeerde print geleverd, keurig opgelost en direct de juiste aangeleverd. Fijne communicatie en erg behulpzaam.

Goede kwaliteit, snelle levering. Heel erg blij mee!

Mooi tafelzeil....

Mooi, 2,2 mm dik transparant tafelzeil

Ruim voldoende

Tafelzeil is prima van kwaliteit. Afmeting is uitstekend gesneden. Kleur: valt tegen (te licht). Bezorging: 1e aanbod door Dpd -> waardeloos (terwijl ik naar beneden liep om het pakket op te halen reed de bezorger zo maar weg, tussen aanbellen en ophalen zat maar 1 minuut. 2e aanbod door Dpd -> pakket stond tegen de buitenmuur, geen mens te bekennen, in Amsterdam is het aangeboden pakket zó weg. Verpakking: uitstekend, zoals afgesproken op rol. Vandaar een ruim voldoende.

Snelle levering en goede verpakt

Snelle, vlotte service!

Snelle, vlotte service. Mooi product! Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Perfect !

Ik ontving het bestelde binnen ge kortste tijd zoals toegezegd.

Makkelijk om te bestellen en product als verwacht

Het was makkelijk om te bestellen en we zijn heel tevreden over het ontvangen product. Aan laten leveren op rol is aan te raden.

Prijs - kwaliteit !

Ondertussen 2 keer een tafelzeil aangekocht en zeer tevreden!

Als goed ervaren.

Het enige nadeel vind ik het krimppercentage die volgens mij niet echt nodig is. Nu moet ik nog zelf gaan snijden wat ik nou juist niet wilde.

Goed gedaan

Duidelijke bestelprocedure Snel en correct geleverd

netjes verpakt

netjes verpakt snelle levering

Heeft lang geduurd

Geen bericht dat het lang ging duren.

Één mankement

Over het algemeen zeer tevreden. Er was echter een 5 cm lange groef in het zeil. Daardoor was het esthetisch uitzicht van het zeil reeds voor gebruik verminderd.

Top keurig verpakt

Top keurig verpakt

Kleur beetje anders, snelle levering

De kleur van de bladeren op het zeil bleken wat feller (harder) dan op de foto. Jammer. En het zeil was ook niet glad. Toch prima, en heel snelle levering op rol. Als er meer prints komen, bestel ik hier zeker nog eens.

Perfect en snel

Het bestellen was snel gedaan, het leveren ook snel. Netjes verpakt en zat meer op dan ik had gedacht. Wij hadden 2 reststukken tafelzeil gekocht.

Een heke goede service

Had ik eerder moeten weten!

Coated tafelzeil gekocht, snel in huis, voor over mn nieuwe houten eettafel. Wat mooi, kleur zoals op de foto (misschien ietsje lichter). En inderdaad waterproof. Er gaat bij ons aan tafel nogal eens wat om; doekje erover en klaar! Ik heb het nog niet gewassen, maar ga er vanuit dat het daarna nog steeds waterproof is. Een echte aanrader dus, dat had ik veel eerder moeten weten!!!

Mooi en netjes geleverd

Mooi en goed tafezeil. Netjes geleverd en verpakt.

Coolendonk 2

5706WS 2