Tegenvaller

Kwaliteit valt tegen,1 maal gebruikt en vlekken gaan er niet meer uit.Gewassen op 40 Gr met een vloeibaar wasmiddel en zacht Laten zwieren. Aan de rand waar het afgesneden is rafelt het uit. Ik had voor die prijs toch iets anders verwacht.Het is nu onbruikbaar, spijtig want het was een heel mooie kleur! Levering was snel , en goed verpakt.

Van bestelling tot levering ben ik heel content.

Ronde tafelbeschermer besteld, ben tevreden met het product. Kreeg op tijd bericht dat het verzonden zou worden, en wanneer ik het kon verwachten. Prima.

Kwalitatief zeil

Heel blij met de 2.2 mm doorzichtige tafelbeschermer. Goede kwaliteit. Blijft goed liggen op de tafel. Geen blauwe gloed. De prijs is oke. De levertijd was 7 dagen.

Goede levering,

Heb erg veel plezier van,goede kwaliteit en goede bescherming voor mijn tafel

Mooi dan verwacht en verpakking was goed En kleur klopt net al op de foto Heb er geen spijt van dat ik online heb besteld

Op tijd geleverd. Voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede ervaring.

Nette service en mooie kwaliteit tafelkleed

Op tijd kwaliteit en mooi gezicht

Mooi product, netjes verpakt.

Super goede service binnen 1 week mijn bestelling binnen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima verzorgd

X

Tevreden

Had een 1cm breder genomen Maar goed ook want het was scheef gesneden , zelf recht gemaakt Verder zeer tevreden

Super goede kwaliteit en service.

Super goede kwaliteit en service

super

heel content mooie kwaliteit

Prachtig zeil

Mooi dik zeil waardoor mijn tafel er nog mooier uit ziet en mooi eruit blijft zien

Snelle levering en perfecte afmetingen

Uitstekende en goede service

Top tafelzeil

We hebben een ronde tafel en hebben er nu transparant tafelzeil op liggen en ligt er top. Heel blij mee.

Het formaat is geleverd volgens de bestelling

bestelling is goed en binnen de gestelde tijd geleverd

Geweldig materiaal

Goede service en geweldige kwaliteit

Super tafelzeil

Een super levering die heel snel binnen was ondanks de corona! En hij past precies op de tafel! Heel blij mee!

Nog niets binnen

6-1-2021 besteld nu 16-1-2021 nog niets ontvangen....

Super blij mee en precies op maat

Alle informatie en afspraken prima nagekomen.

Duidelijke info over hoe te meten en te bestellen. Voldoet ook prima aan de verwachtingen.

Super, niets op aan te merken!

Gemakkkelijke website en snelle levering. Goede kwaliteit en niet duur.

Coolendonk 2

5706WS 2