Struisvogelpolitiek

Aantal weken geleden een doorzichtig zeil besteld, voor op een glazen tafel. Wat niet erg slim was aangezien het zeil niet geschikt is voor een glazen tafel. (Niet goed gelezen, mijn fout uiteraard). Nadat ik het zeil van mijn tafel afhaalde zag ik allemaal krassen op mijn tafel. Hier heb ik dan ook netjes over gemaild. Helaas kon ik het zeil niet terugsturen waardoor ik €40,- de prullenbak in heb gegooid. Wat ik het allerergste vond is dat er niet op werd gereageerd. De enige reactie die ik terugkreeg was dat ik het zeil niet kon terugsturen omdat het op maat is gemaakt. Bijzonder aangezien het een standaardmaat is. Ah fijn, er werd op geen enkele manier meegedacht aan een oplossing. Heel vervelend dat ik nu met een tafel van twee weken oud vol met krassen zit en huis, tuin en tafelzeil net doen alsof ze dat niet gelezen hebben, gezien het feit dat hier dus niet op werd gereageerd. Degene die er dus ook over nadenken om hier iets te kopen, denk nog maar een keer na, want meedenken doen ze hier niet. Noch minder het bieden van een oplossing!

Het tafelzilver is goed van materiaal en dik genoeg.

Het tafelzilver is goed van materiaal en dik genoeg. Mijn tafel komt beter tot ze recht met de heldere tafelzilver.

Heel goed!

Snelle service en goede kwaliteit!

Zeer duidelijk en een goede afronding van wat wij besteld hebben en op tijd geleverd toppy.

Via Internet zijn wij op de site van tafelzijl gekomen. De uitleg is zeer duidelijk en de afwerking is goed geregeld.

Goede kwaliteit

Precies wat ik van het tafelzeil verwacht had. Zeer goed kwaliteit. Snelle levering.

Uitstekende service

Gemakkelijk bestellen , goede kwaliteit en snelle levering

Snel antwoord op vragen en alles netjes geleverd. Zeer tevreden!

Snel verstuurd en ontvangen en niet te vergeten zeer goed verpakt op rol en niet gevouwen

Goed.

Product goed en snelle levering.

Mooi kleed

Net als mijn vorige kleed. Mooi en praktisch. Misschien wel duur maar recht goede kwaliteit!

prima tafelzeil

juiste afmetingen zoals gevraagd en gemakkelijk onderhoud

Mooie tafelzeil besteld, erg blij mee. Contact via de de chat ook handig. Netjes geleverd..

Ben er blij mee

Fijn dat het in een rol geleverd word dan heb je geen vouwen.

goed, betrouwbaar, perfcte levering

zi boven

Alles oke

Mooi afgeleverd Meer moet dat niet zijn

Heel tevreden. Ons tafelzeil had schade door het transporten we kregen een nieuw zeil toe gestuurd Echte aanrader

Levering was mooi op tijd.

Één dag vóór de Kerst geleverd en gezien de vrij korte termijn van mijn bestelling, was het kleed mooi op tijd. Alléén was het niet het kleed, wat ik besteld had. Mijn bestelling was “White Pearl”, geleverd is “Mother of Pearl”. En daarbij ook nog, weliswaar licht, beschadigd. Uit praktische overwegingen, hebben wij het zeil gehouden en gebruikt. Maar een beetje jammer was het wel. Ik heb hier enige dagen geleden al per mail op gereageerd. Met vriendelijke groet, Dirk Bloem.

Heel mooi tafelzeil en keurig verpakt!

Ik zou zeker hier weer opnieuw tafelzeil aanschaffen!

Prima product, prima prijs, afspraak is afspraak.

Alles goed geregeld.

Erg late afhandeling van bestelling

Bestelling werd pas na een week verpakt en verzonden. Dit vind ik een slechte service. Een langere levertijd door december drukte en de lockdown prima, maar verzend het gewoon op tijd.

Prachtige tafelkleden

Wij zijn zeer dankbaar voor de mooie kleden. Ze geven een nieuwe en warme sfeer aan onze huis. 1000maal dank voor de mooie prijzen, kleden en kwaliteit!!! ik eindig met bedankt zeggen voor jullie vriendelijkheid en behulpzaamheid. groetjes fam.S

Goede kwaliteit en goed op maat gesneden.

Goede kwaliteit, snel geleverd en goed op maat gesneden.

Te klein

Ik heb hem te klein besteld

Goed,zeil is perfect op maat gesneden

Goed,dik zeil.

Erg goed en mooi optijd geleverd

Het tafelzeil was erg mooi. En ondanks de kerst drukte keurig op tijd geleverd ;)

Coolendonk 2

5706WS 2