Snel bezorgd, prima product

Snel bezorgd, goede communicatie, goed product. Wel minder dik materiaal dan gehoopt.

Zoals verwacht :)

Blij mee! Ondanks de drukte ivm kerst / Corona toch snel bezorgd. Mooi op rol bezorgd. Ruikt in t begin nog wel een beetje apart maar ik heb er geen last van en verwacht dat de geur verdwijnt. Zoals verwacht en dus blij mee.

Prima niks op tezeggen

Mooi zeil

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede en snelle levering

3 ronde tafelzeien besteld. Snelle en goede levering en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Ons bestelde tafelzeil iets later gekregen dan verwacht, maar dat is logisch gezien de huidige drukte bij de post... Het geleverde zeil was erg mooi maar had helaas een zwarte vlek van een stift. Het euvel via de mail aangemeld, direct een reactie en een nieuw zeil is onderweg! Top service!

Super mooi tafelzeil

Goede service Duidelijke communicatie Snelle levering Een aanrader!

Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Stevig tafelkleed waar we nog veel plezier van hopen te hebben.

Perfect op maat en mooi product.

Zit al 10 dagen te wachten op me zeil

10 dagen geleden zeil op.mast besteld er staat bij status dat het is verzonden nu nog niet binnen

Hebben tot nu toe nog niets ontvangen

Levering duurde 7 dagen wel lang maar het tafelzeil was wel in orde

Keurig

Duurde even lang

Maar gelukkig snel opgelost

mooi net zeil

We bestelden een op maat doorzichtig tafelzeil om onze houten tafel te beschermen. Kregen deze snel en netjes geleverd. Ziet er mooi uit op tafel.

Uitstekend!!!

Uitstekend. Niks om op aan te merken!! Goede service!!!

De bestelling was goed,op tijd geleverd. Goede plastic niet te dun. Top.

Prima kwaliteit en service

Snelle levering en goed advies gekregen via chat. Kortom prima bedrijf

Vlotte levering, netjes verpakt

Top product

Snel geleverd en super sterke bescherming voor de tafel wat er ook mooi uit ziet. Handig in schoonmaak

Uitstekend!!

Precies zo als afgebeeld!! Kleur is mooi.

Nog niet ontvangen

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen . Klop dit ?

Mooi product en snel geleverd

Mooie tafelbeschermer besteld en toch snel ontvangen ondanks de coronadrukte. De kwaliteit van de tafelbeschermer is uitstekend. Mooie dikte, zwaar genoeg en snel plat getrokken. We zijn er blij mee nu de nieuwe tafel van acaciahout wel heel erg kwetsbaar is gebleken voor krassen en kringen. De tafelbeschermer geeft een verzorgde uitstraling en ik maak me geen zorgen over enthousiast gedrag van de kleinkinderen of knoeierijen. De PVC geur was in 1 dag verdwenen.

Teleurgesteld!!

Mail gestuurd i.v.m. manco. Nu 4 dagen geleden en nog geen reactie mogen ontvangen. Daarom voorlopig geen positieve aanbeveling voor dit bedrijf.

het gekozen tafelzeil werd snel geleverd en zag er heel mooi uit.

Coolendonk 2

5706WS 2