Mooi tafel zijn, niet de juiste afmeting

Gekozen voor 2cm speling maar was uiteindelijk 4cm te groot. 160 besteld plus marge 162 maar 164 gesneden. Nu helaas zelf bijsnijden. Verder goede kwaliteit

Prima, correct en op tijd.

Maatvoering en levering prima. Wel jammer is dat het zeil aan de tafel bleef plakken en bij het loshalen er verf mee kwam. :(

Super kleed

Het kleed is super helaas is onze tafel niet perfect rond. Heeft u tips hoe we het beste kunnen afsnijden?

Materiaal zoals beschreven, snelle en vlotte levering, zeer goed verpakt. Wij zijn tevreden!

Kwaliteitsvolle producten en snelle, verzorgde levering

Mooi aanbod, mooie korting en snelle levering

Heel goed netjes verzorgd en snel geleverd.

Zie hier boven

Prima verzorgd

Vlotte service

Past goed op tafel uiteraard iets te groot maar kan nog krimpen

Prima kwaliteit, snelle levering.. enige kritiekpunt is de dubbele track en trace e-mail van zowel de koerier als een externe partij.

Ruime keuze en zeer snelle levering

Supersnel en goed geleverd.

Positief

Bestelling en product,voldeed aan mij verwachtingen....danku

Super en geweldige service

Geweldig aardige mensen als het even anders loopt dan gehoopt super service .zeeeeeertevreden

Tafelzeil werd netjes afgeleverd en precies op maat

Tafelzeil werd netjes op tijd afgeleverd en op maat

Goed geleverd volgens bestelling

Maten geleverd, zoals besteld.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Erg tevreden met twee mooie tafelzeilen. Zelfs ondanks de decemberdrukte erg snel in huis.

Vlotte levering

3 reststukken besteld. Die waren van prima omvang. Levering was ondanks drukke dagen in aanloop naar kerst na een dag binnen.

Zeer snel binnen, een top product.

Vaker al wat besteld,.Ben 100% tevreden hierover.

Divers en bruikbaar product

Ik bestelde een knutselpakker tafelzeil met het tijdschrift. Een doos met een mix van patronen en kleuren. Heel divers. Heus niet alles is voor mij bruikbaar qua dessin. Maar de afmetingen zijn allemaal prima om de projecten van t tijdschrift mee te maken. Bedenkend dat je anders van een aantal zeilen een halve meter af zo moeten nemen loont dit al snel de moeite. En als er een print tussen zit die jij niet leuk vind, maar een ander wel... dan maak je een cadeautje!

Tevreden!

Het bestellen ging eenvoudig, de kosten waren helder, de levering was tijdig en het product voldeed aan de verwachtingen. Ik ben dus tevreden over deze webshop.

Super prijs, snelle levering en super kwaliteit

Voor onze steigerhouten eettafel was ik op zoek naar zeil niet van dat dunne maar 2.2 mm dik. Dit blijft stevig liggen, kinderen kunnen er goed op kleuren zonder de randen van het hout voelbaar is . Deze site kwam er steeds weer als goedkoopste uit en kwaliteit is super. We hadden al 1 andere tafel bedekt hiermee dus geen twijfel mogelijk om nogmaals hier te bestellen. Op maat geleverd goed verpakt en prima t&t systeem.

Duidelijke website. Snel en goed geleverd. Product naar tevredenheid!

Er is een ruime keuze aan kwaliteitsproducten op de website. Het transparante tafelzeil van 2,2 mm is op maat geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Ook een mooie black friday aanbieding met extra korting.

Goede kwaliteit

Doordat ze met dpd werken GEEN bezorging in weekend. Wordt niet juist gecommuniceerd

Snel leverbaar. Op maat gesneden. Veel keuze qua assortiment. Jullie doen wat je beloofd, daar hou ik van

De service is uitstekend

De service is uitstekend. Zelfs na sluitingstijd kon ik mijn vragen stellen via het berichtenveldje op de site en werden deze meteen beantwoord.

Coolendonk 2

5706WS 2