Door eigen fout 1 verkeerd zeil besteld goed kwaliteit snelle service

goed, een beetje late verzending

bestellen gelijk betaalt en dan word het pas5 dagen later opgestuurd, zou volgens mij wel sneller kunnen. maar voor de rest goed .

Mooi product en goede kwaliteit.

Snelle levering en keurig verpakt. Erg blij met mijn mooie tafelzeil.

Fijn tafelzeil

Een prima tafelzeil. Alleen zit er een putje/gaatje in. Na een korte miscommunicatie is dit heel goed opgelost, mijn dank daar nogmaals voor.

Mooi, degelijk tafelzilver en redelijk snel geleverd

Degelijk tafelzeil, redelijk snel geleverd Extra marge (3%) was bij ons niet nodig geweest. Tevreden over mijn aankoop!

Snel geleverd. Keurig op maat gesneden. Prima!

Mooi spul!

Het staat erg mooi op de tafel waar het op ligt en goede dikte ook! Enige kleine puntje van kritiek zou wezen dat het scheef gesneden is, het begint keurig bij 90 cm en eindigt op 90.3. Ik heb er geen probleem mee en ben er blij mee!

Snel geleverd en product zoals omschreven

Binnen enkele dagen de bestelling keurig netjes ingepakt thuis ontvangen

Mooi soepel materiaal voor een redelijke prijs en vlot geleverd

In een plaatselijke winkel hadden we eerst een te stug beschermzeil gekocht. De vouwen kregen we er niet meer uit. Dit zeil is soepel en en werd zonder vouwen op een rol geleverd.

Goed zeil netjes op maat

Scheef van de rol gesneden

Al is het een mooi zeil, het is scheef van de rol gesneden, waardoor het niet helemaal past op tafel.

Ontvangen zoals besteld, maar niet binnen 1 werkdag.

Het bestelde tafelzeil voldoet aan de verwachting en is netjes recht op maat gesneden. Heeft wel 4 dagen geduurd voordat het binnen was. Op de website wordt geadverteerd met 'vandaag besteld, morgen in huis'. Dat klopt dus helaas niet. De vertraging werd naar mijn idee niet veroorzaakt door drukte bij de postbezorger, aangezien de bestelling na 3 dagen pas is aangeboden aan de postbezorger.

Kwalitatief zeer goed en vlotte levering

Goed en netjes

Eerst een proefstaaltje besteld en nav dit staaltje een stuk doorzichtig tafelbeschermer besteld en ontvangen. Vanwege drukte was m’n order niet gelijk in huis maar dit was ook netjes vermeld op de site. Al met al een goede ervaring.

Prima!!

Snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit prima in verhouding.

Super snel geleverd

Prima service en handig verpakt

Fantastische service

Mijn vriendin koopt al jaren bij tafelzeil zonder problemen. Voor mijn kantoor op een ander adres had ik een groot tafelzeil nodig met een lengte van 340 cm. Helaas was deze niet helemaal in orde. Zonder problemen werd dit vakkundig opgelost. Dit terwijl mijn kantooradres voor het eerst in hun systeem voorkwam. Top service!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn tafelzeilen. De verpakking is heel goed gedaan en de kwaliteit van de tafelzeilen is zeer goed. Ik heb ze al meteen op mijn twee tafels gezet en zijn klaar voor gebruik.

Was goed

Alleen dpd geeft pas laat aan wanneer ze komen.

Mooi product, snelle levering!

Zelfs de 10% werd teruggestort omdat ik vergeten was de coupon in te vullen. Dus geweldig!! Het zeil ziet er keurig uit

Product als besteld, goed en snel in huis

Product als besteld, goed en snel in huis

Correcte levering Prima product Vlugge reactie en correcte communicatie

Goede kwaliteit en snelle service

Stevig zeil, keurig verpakt en snel geleverd

snel en goed materiaal

goed ervaring