Mooi

Nu zie ik eindelijk mijn mooie tafel, niet verstopt onder beschermers. Ik heb een lichte tafel en daardoor zie ik waar de plastiek zich vast zet aan de tafel. Dat is een minpuntje. Bij een donkere tafel is dit niet te zien.

Uitstekend tafelzeil

De (klein)kinderen hadden het niet eens door dat het tafelzeil er lag. Makkelijk schoon te maken. Geen blauw zweem

Snelle en nette levering

De 1cm extra voor het plastic tafelzeil is m.i. niet nodig. Hij is nu te lang.

Order/factuurnummer nummer 18946 is scheef afgesneden.

Het bestelde tafelzeil is aan de beide lange zijden 6 mm scheef afgesneden, dit is jammer want het zou precies verzonken hebben moeten passen op een bureaublad met een lengte van 140 cm. De logistiek is wel heel goed gegaan en verdiend een compliment. Echter het is bijzonder jammer dat het sceef is en niet past.

Gemakkelijke bestelling en vlotte levering

Alles op voorraad dus snelle levering

Uitstekende service

Tafelzeil besteld, snel geleverd. Er waren wat kleine vragen, welke zeer snel beantwoord werden. Hele nette service.!!!

Leuke hebbedingetjes

Kijken, kiezen, bestellen en leveren... En dit op 2 dagen... TOP

Correct geleverd maar het duurde langer dan dat jullie beloven.

Beste mensen als er weer eens een doorzichtig tafelzijl word bestelt, zoals wij hebben gedaan dan wel vermelden dat hier geen warme dingen op mogen staan bvb een kopje thee of koffie of iets dergelijks We vinden het jammer dat er nu al kringen in zitten.

Ik had niet verwacht dat het extra stukje zo lang ging zijn.

Ik hoop dat het extra stuk zeil binnenkort gaat krimpen.Schuift altijd naar voren en geeft de tafels geen mooi uitzicht.

Goeie kwaliteit, maar 5 cm te lang hoort niet onder het krimpextra, vind ik

Ik heb zelf de 5 cm die te lang was, moeten wegsnijden met een breekmes. Met als resultaat dat het er langs 1 kant niet zo goed uitziet... Die krimpextra is echt niet logisch. Het plastic zal echt niet plots 5 cm krimpen, en alleen maar in de lengte dan nog...

Goede ervaring

Levering duurde wat langer door de drukte maar dat was geen probleem. Het doorzichtige tafelzeil paste prima. Het enige minpuntje was dat door het oprollen en verzenden 2 vouwen in het zeil zitten. Ik heb er een dag een vlakke plaat met gewichten opgelegd en is al aanzienlijk minder geworden. Verder goed tevreden mooi transparant zeil.

Fantastisch tafelzeil

Tafelzeil is van goede en mooie kwaliteit! Van uit huis, tuin zeil snel verzonden alleen bij postorderbedrijf duurde het nog al en kwamen hun afspraak niet na!

Goede tafelbeschermers

Mooie tafelbeschermers, ze schuiven ook niet op de tafel en blijven goed liggen. Precies gesneden, de geur valt reuze mee en is na paar dagen al weg.

Mooie kwaliteit alleen toch in lengte 2cm te lang. Had exacte maat aangegeven met extra percentage wat bedrijf berekend maar extra percentage bleek niet nodig. Nb zelfde in breedte gedaan met extra, maar die was zelfs iets korter dan door mij opgegeven maat, maar goed, zal zelf bijsnijden. Moet lukken

Niet verwacht, een koude douche....

Heb wat reviews gelezen en heb ook helaas zelfde ervaring gehad zoals: -Beide stukken (2x) tafelzeil (150cmx75cm) absoluut niet haaks gesneden scheelde veel meer dan een paar millimeter. -Op 1 van de twee stukken tafelzeil zitten doffe vlekken wat duidelijk te zien is op het bureaublad. (Kleurt donker) - Heb mail gestuurd met foto’s en hoe het met garantie zit, maar geen reacties. 2020 is zoveel computer gestuurd, en een simpel stuk zeil haaks snijden gaat hier dus wel vaker mis. Ik kon het zelf bijstellen daar ik wel ervaring heb. Een tante Mien zou een probleem hebben.. Jammer gemiste kans Ik kijk wel elders

Product voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Keurig verpakt en goed geleverd. Lucette Janssen

Super simpel, super snel.

Heel makkelijk je spullen uitzoeken en bestellen, en lekker snel geregeld.

Afsnijden kan beter

Zeil is niet rechthoekig, maar scheef afgesneden. Ik heb maar een klein stuk van 70x70/71, maar als ik 1 kant gelijk leg met de tafel zie ik meteen dat de andere 3 kanten scheef zijn. Zeil is wel van goede kwaliteit.

Tafelzeil en vloerbeschermer voor onder bureaustoel prima kwaliteit. Keurig verpakt en snel geleverd.

mooi tafelzeil

Een mooie site met heel veel keuze en een vlotte verzending

mooi dik doorzichtig zeil, goede kwaliteit

Mooi zeil, levering duurde wel een week. Dat lag misschien niet aan huis, tuin en tafelzeil, maar waarschijnlijk aan de bezorgdienst.

Past perfect op de tafel. Ben er heel blij mee.

Prachtige spullen, goed verpakt

Prachtige tafelzeilen en erg goed verpakt en snel geleverd . Ik raad dit bedrijf absoluut aan een kom hier zeker nog een keer terug voor een bestelling.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering