Niet aan te raden! Lijk leuk, maar doen niet aan 'service', mailen nooit terug
Jammer dat ze hier totaal niet aan 'service' doen. Ik had een doorzichtige tafelbeschermer besteld (2,2 mm dik) en 2 bij 1 meter. Ook heb ik 1% extra mee laten rekenen zoals geadviseerd.
Hij werd snel geleverd, maar was al heel slordig en scheef afgesneden. Iets bobbelig, maar niet zo erg.
Binnen een paar maanden 7 cm gekrompen, ook al ligt hij binnen op tafel. 12 augustus netjes een mail met foto's gestuurd hoe dit kon, ook omdat het steeds meer ging bobbelen.
13 augustus ooit één mailtje terug gehad van Nicole met de vraag 'waar ik de tafel heb staan.' Daar heb ik meteen op gereageerd.
Verder nooit meer iets gehoord!
Ik heb 19 augustus gevraagd of ze willen reageren, maar geen enkele reactie.
Ik heb Nicole 15 september weer gemaild of ze nu reactie willen geven, maar weer niets.
Ik heb ze via whatsapp een bericht gestuurd, geen reactie. Via de chat op de site, ook niks.
Echt een klantenservice van niks!! Ik raad je aan om je tafelzeil ergens anders te bestellen. Op de site staat: Mail ons, snelle respons!! Ja ja, grapje zeker.
Ondertussen is deze tafelbeschermer binnen een paar maanden weggegooid, één hobbelige, totaal niet strak liggende beschermer. Jammer, want het kostte toch 50 euro. En daar verwacht je dan wel minimaal een half jaar mee te kunnen doen.