mooi kleed, snel bezorgd, perfect zonder vouwen door op rol te laten leveren.

Mooi kleed, snel bezorgd, perfect zonder vouwen door op rol te laten leveren.

Mooi tafelzeil

Redelijk snelle levering. Tafelzeiltje lijkt net een linnen tafelkleed.

Snel geleverd en prima kwaliteit en prijs

Snel geleverd en prima kwaliteit en prijs

Erg tevreden

Mijn bestelling ontvangen binnen een aantal dagen en het product is precies zoals omschreven! Hier een tevreden klant

Netjes en snel geleverd

De maat is goed. Levering komt overeen met de verwachtingen

Goed en snel geleverd

perfect

Snelle levering zeil ziet er perfect uit

Prima tafelzeil

Mooie tafelbeschermer voor ons houten tafel. Alleen gaat die wel aan de tafel plakken en ik weet niet komt dat door tafellak of zeil zelf.

Het pakket werd netjes en opbtiijd afgeleverd

Ik raad het mijn vrienden en kennissen aan om bij u te bestellen

mooi, maar vind hem wel wat te ruim bemeten en hij is ongeveer 4 cm langer als besteld. ik kan me niet voorstellen dat hij zoveel krimt en dan moet ik dus mijn op maat bestelde tafelzeil zelf nog gaan inkorten.

Goede kwaliteit

Tafelbeschermer is stevig en van goede kwaliteit , maar niet heel recht gesneden. Als het op de tafel ligt zie je dat er een kleine afwijking op zit. Verder wel tevreden

Snelle levering; keurig verzorgd!

Prima product

Teleurgesteld

Ik had bij U een gecoat tafellinnen kleed besteld omdat ik heel enthousiast was over het kleed bij mijn dochter (ook bij jullie gekocht) Echter mijn kleed is echt van een Totaal andere materiaalsoort. Ik heb nu het idee een duur tafelzeil te hebben. Heel jammer! Ik weet nu ook b.v. niet of mijn kleed in de wasmachine kan. Maar als het gewoon plastic is dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Afgelopen week heb ik diverse malen geprobeerd jullie telefonisch te bereiken, ookdat is helaas nooit gelukt. Kortom, het kleed ligt in de kast en ik ben erg teleurgesteld.

Snelle levering en prachtig tafelzeil.

Snelle levering en prachtig tafelzeil.

ik vind het te glanzend.gelijk weer van tafel af gehaald

kwaliteit is prima

Je krijgt wat je wilt en keurig geleverd

precies goed

is snel geleverd precies zoals op gegeven . ik ben er erg blij meen

Prima kwaliteit, snelle levering

Beide zeilen waren in lengte iets te groot, misschien trekt dit nog bij. Verder tevreden!

Prima geholpen, snelle levering

Toen ik er zelf niet uit kwam via de webshop, heb ik goed advies gekregen dmv het chat gesprek

Super kwaliteit, past precies

Ik kreeg hem binnen en hij rolde meteen mooi uit, past precies over de tafel. Mensen denken dat het een glasplaat is zo strak ligt hij er op.

TOP!

Mooie tafelzeil, ik ben er zeer tevreden mee..!!

Geweldig !

Hele goeie service ! En snelle levering !

Top product

Product is top. Levering en afhandeling prima

Snelle levering, product goed verpakt. Tafelzeil naar wens. Ben wel benieuwd hoeveel de tafelzeil in lengte gaat krimpen? We gaan het zien als het winter wordt en de houtkachel wordt opgestookt.

Snelle levering Goede kwaliteit

Coolendonk 2