Super snelle service en goeie kwaliteit!

Keurig geregeld

1e keer iets besteld. Zeker niet de laatste keer. Top

Goede snelle levering, goed product.

Precies wat ik zocht En netjes verpakt en geleverd

Top product en snelle levering

Top product, blijft keurig liggen op tafel zonder te schuiven. Snel geleverd.

Prima eerste kennismaking

Alles volgens afspraak, snel en prima verpakt geleverd, mooi tafelzeil!

Heel tevreden

Ben heel tevreden juist beetje weinig keuze op 160 cm breed en 250 lang maar heb toch iets gevonden die heel goed bij de interieur paste en besteld om 19 u S'avonds en de middag erna was het er al en aan een goede prijs en een heel degelijke kwaliteit ik raad het aan heel tevreden

Mooi tafelzijl, snel geleverd, overzichtelijke site en van goede kwaliteit

Zoals voorgenoemd, zeer tevreden over de afwikkeling en kwaliteit van het product.. Zeker aan te bevelen

Super tevreden

Transparant tafelzijl besteld keurig op rol geleverd. Goede kwaliteit. T kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!

sorry, een vervelende ervaring.tot 2 x toe schade aan het zeil.

Service is super!!!

Goede kwaliteit van het product en snelle levering

Product heeft een goede kwaliteit, de levering is snel. Product wordt goedverpakt

Perfect!

Precies wat ik er van verwachtte. Kwaliteit, snel geleverd. Top!

Snelle en correcte levering

snelle, nette service

snelle levering, goed verpakt. Duidelijke uitleg op de site.

Heel prettig

Makkelijk bestellen Snelle levering Precies het juiste artikel

Vlotte levering van mooi plastic,

Mooi tafelzeil prima verpakt en vlot geleverd.

super goed, snelle levering

Makkelijke en duidelijke website. Snel besteld en volgende dag al in huis. Echt super goed!

Super snel en goed

Supersnelle verzending. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Helemaal top!

Ik wilde voor we op vaakntie gingen nog even snel een zwiltje voor eetkamertafel bestellen. Wij hebben een ronde tafel. Het zeil werd keurig op de bevestigde levertijd bezorgd en heeft ook de perfecte afmeting. Ook is de krimpmarge op de website duidelijk omschreven, wij hebben deze aangevinkt en kan ik de andere eventuele klanten aanbevelen omdat hij inderdaad iets krimpt de eerste week. Het zeil ligt perfect en is mooi kleurloos.

Snelle verzending en tevreden met het tafelzeil

Vlotte bestelling, goede informatie omtrent status. Tevreden met het tafelzeil en de verzendwijze en verpakking

Snel geleverd zoals besteld.

Duidelijke website, en product zoals verwacht. Goed op de hoogte gehouden over de levering e deze ook nagekomen. Prima!

Product te ruim gesneden

Snelle en correcte levering, maar het product is ruim 4,5 cm te lang, en niet de 2 cm (1%) zoals aangegeven. Ze zeggen dat dit met de warmte te maken heeft, maar dit gaat echt niet zoveel krimpen. Jammer want nu zitten we dus met een zeil wat veel en veel te groot is...

Twijfelachtig

Ik heb gecoat tafellinnen besteld en kreeg tafelzeil. Na contact werd de fout bevestigd en werd het goede kleed gestuurd. Het andere mocht ik houden. Nu het goede kleed er is, is het nog steeds niet wat ik besteld had. De website gaf een totaal ander beeld van het steigerhout dan ik nu gekregen heb. Ik geef het op en houd wat ik heb maar bestel niets meer op deze website en raad het anderen ook niet aan

Snelle levering goed product.

Afgesproken bij niet thuis zijn artikel achter in de tuin neer zetten. Het stond dus bij de voordeur. Min puntje dus.

Coolendonk 2

5706WS 2