Exact wat we hoopten

We hebben nieuwe meubels gekocht en wilde deze graag beschermen Dressoir tafels en tv-meubel Alles perfect op maat die we hebben doorgegeven

Snelle levering en perfect verpakt.

Snelle levering en perfect verpakt.

Communicatie zeer goed

Van bestelling tot levering zeer goede communicatie Over het bestelde product kan ik natuurlijk nog niet veel zeggen na 2 dagen

Makkelijk te bestellen snel geleverd Prima

Valt niets op aan te merken

Zoals ik zei niets op aan te merken

Matig

Had het pakketje besteld. Het adres diende alleen gewijzigd te worden. Dan zou kunnen volgens een medewerker. Toen ik dit had gedaan werd het pakketje teruggestuurd. Met als gevolg een dag vertraging. Vervolgens werd het pakketje afgeleverd. Daar er niemand thuis was hebben ze het pakketje aan de voordeur neergezet met de kans dat iemand het mee zou nemen. Dit doe je toch niet!!!

Goede kwaliteit..

Bezorgd op tijd ..handig te gebruiken als bescherming voor de tafel

Ok

Snel geregeld. Ik vond het voor mijn deur. Geen idee hoe lang het daar heeft gestaan. Gelukkig heeft niemand anders het meegenomen.

Topzeil, snelle bezorging en mooi transparant.

het zeil wat ik heb besteld is voor onze oud eiken houten tafel die buiten staat in weer en wind. Door het transparante zeil blijft deze tafel mooi en kunnen we er lang van gaan genieten.

Prima afhandelingven snel

Snel en kordaat

Supersnel en correct

afmetingen zijn goed, heb het idee dat het al iets gekrompen is, zoals jullie aangeven bij het bestellen. We hebben het tafelzeil nog maar een week, tot nu toe voldoet het aan de verwachting. Geen idee hoe het zeil er na een jaar uitziet.....

Snel geholpen, snelle levering en goed product

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie uitstraling

Wij zijn erg tevreden met onze bestelling. Het is een goede kwaliteit, tafel behoud toch nog een bepaalde uitstraling ondanks de plastic laag, ruikt niet. Wij hebben het advies opgevolgd om het iets groter te bestellen waardoor het aan beide zijde toch een kleine centimeter te lang is, dat is jammer, maar misschien dat het nog krimpt, ligt er pas een kleine week op.

Echt goed alles volgens afspraak.

Een duidelijke website, ook de kortingscode 10% werkte prima. Levering was zeer vlot en alles zeer goed verpakt.

Prima zeil

Snelle levering en prima kwaliteit

Nu 2x iets besteld. De 2e keer is het zeil te klein, hoop nog op een update

trage levertijd

product voldoet naar behoren. Echter op de website staat voor 16:00 op werkdagen besteld, volgende dag in huis. Dat duurde echter 3 dagen.

Snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs.

Tevreden

prima verzorgd

goed en snel geleverd en het ziet er mooi uit

alles naar wens gegaan

alles naar wens , bedankt voor de service !

Top. precies wat ik er van verwacht had.

mooie kleuren en snelle levering.

Beste, De kwaliteit van het tafelzeil is heel goed, Maar bij de verpakking was ik teleurgesteld, nl ik had verwacht dat dit op een steun buis zou opgerold zijn. Het was gewoon op papier gerold en er zat een kreuk in van de leverancier. Nu kan ik het zeil in de winter niet opbergen en moet ik zelf iets verzinnen voor de winterstore. Groeten Nancy

Coolendonk 2

5706WS 2