Stevig verpakt, snelle levering ondanks Corona periode.

niet tevreden

Heb mijn maat doorgegeven 120 /60 met een extra marge , bij levering leek het te klein in koude en warme toestand gemeten ! heb gemaild en kreeg als antwoord als het buiten ligt kan het schommelen door temperatuursverschil , maw voor hun is het probleem opgelost en ik blijf met een te klein tafellaken achter ter waarde van 23EURO

Levering erg traag

Uiteraard ben ik mij bewust van het feit dat het erg druk is bij de verschillende pakketaanbieders ivm de Corona crisis. Zakelijk verzenden wij zo’n 800.000 pakketjes per jaar, dus weet waar ik over praat. We zijn inmiddels bijna een week verder en ons pakket ligt nog steeds in Oirschot, met geen uitzicht op bezorging. Niet echt van deze tijd, ook niet in tijden van Corona! Spreek DPD hier op aan! Kortom, ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit, maar als je denkt even snel iets online te kunnen bestellen..... dan moet je niet hier zijn.

Niet geleverd

Het is nog niet geleverd

Mooi tafelkleed, blij mee

Super handig en makkelijk

Heel goed en makkelijk schoon te maken

Goed en snel

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel en duidelijk

Goeie website, duidelijk. Snelle levering en vriendelijke verkoper.

De verpakking was wat open gekrast. Waarschijnlijk tijdens het vervoer. Gelukkig geen beschadigingen op het zijl. Helaas niet op maat gemaakt. Had 2.35 besteld en vermeld ZOals afgesproken Via de chat dat het 2.33 was. Heb 2.35 geleverd gekregen.

nette levering en mooi product.

de buitentafel is nu wat makkelijker schoon te houden/maken, dankzij dit zeil. prima product.

Spoedige en correcte levering

Goed product

Precies op maat, betere kwaliteit dan ik had verwacht. Goede prijs en snel geleverd.

Voldeed niet aan de verwachting.

Product ontvangen met beschadiging op het product en de afmeting klopte ook niet zoals ik hem besteld had. Overigens is het wel goed opgelost daarom toch nog 3 sterren.

Zeer snelle levering Nederland/België.

Supersnelle, correcte afhandeling van bestelde.

Snelle en goede service

Voldoet aan verwachting, gelukkige klant hier

Precies op maat en goed verpakt verzonden!

De maten waren goed. Iets ruimer maar dat is juist goed ivm krimpen. Verder goed verpakt en redelijk snel verzonden.

Heel goed!

Bij bestelling hulp gehad van medewerker via chat Heel goed geholpen!

Tevreden

Prima levering en zeil! Geen verbeterpunten

Goede advies

Snelle levering, goede website met groot assortiment.

snelle levering en keurig afgewerkt

Het kleed is helaas toch te lang voor de tafel, van krimp is ( voorlopig) nog geen sprake. Verder ziet het er netjes uit en zijn de zijdes strak afgesneden.

Mooi product

wij hebben het doorzichtige folie nu als uitprobeersel op de nachtkastjes. Werkt super - het gaat vanzelf (omdat het vanwege verzending opgerold was) mooi vlak liggen. heb geen 10 gegeven omdat ik de verpakking wat summier vondt.

Mooi maar niet in vorm

Mooi tafelzeil maar omdat het opgerold was blijven zijkanten nu omhoog staan En vind de zijkanten wat iets langer moest toch te lang

Duidelijke website

Overzichtelijke website die uitnodigt om te bestellen. Na bestelling worden de beloften (voor 16:00 besteld, morgen in huis) wel getemperd, maar de informatie over het waarom is helder. De beoordelingsvraag kwam in ieder geval dagen eerder dan het pakket. Het product is goed en scherp geprijsd.

Mooie kwaliteit zeil.

Alles prima in orde

Top product

Een dik transparant tafelzeil gekocht. Op maat te bestellen. Ik wist niet dat ze bestonden anders had ik het jaren eerder aangeschaft.

Coolendonk 2

5706WS 2