Netjes verpakt

Mooi tafelzeil voor een prima prijs.

Prima geregeld. Conform afspraak bezorgd. De producten ( zeil en molton) voldoen aan de verwachtingen.

Goed verpakking In zijn geheel

Een mooi transparant tafelzeil, blij mee!

Gewoon goed

Goed op tijd en netjes verpakt !!!!

Goede service en kwaliteit

Voor mij was het fijn om een product te vinden die passend voor mij is voor mijn doel. Goede kwaliteit en service

Slechte kwaliteit

Wel even mijn complimenten voor de snelle service. Helaas na 1 dag op de tuintafel slaat het tafel zeil al wit uit. Niet geschikt voor buiten dus!

Goede website, heel goed verpakt en snelle levering kortom πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mooi stevig transparant zeil.

Duidelijke omschrijving over maatvoering. Snelle levering.

Prima kwaliteit zeil.

Snelle levering en prima kwaliteit zeil. (gecoate tafellinnen)

super

er is geleverd wat ik heb besteld

Heb er al 2 x eerder besteld dus zegt genoeg

Vlotte bestelling en vlotte levering

Vlotte bestelling en vlotte levering! Tevreden! Duidelijke site en klantvriendelijk!

Heldere website, uitstekende producten, prima prijzen, snelle levering.

We waren op zoek naar bescherming van de door ons zojuist aangeschafte Leolux eetkamertafel. Erg mooi, maar wel een rib uit je lijf. Dus goed beschermen. Wij zijn namelijk knoeiers. Op het internet al zoekende bij dit bedrijf uitgekomen. Ze hebben een zeer overzichtelijke website met veel uitleg en informatie. Natuurlijk ook veel keus. We hebben voor een transparant pvc tafelzeil gekozen. De volgende dag was het al binnen. Keurig op een rol gedraaid. Op advies te ruim gesneden in verband met de altijd optredende krimp. We hebben het tafelzeil op de tafel gelegd en het krimpt inderdaad langzaam naar de gewenste maat. Het ziet er fantastisch uit, het beschermt de tafel tegen ons geknoei, dus we zijn super tevreden!

Prachtig tafelzeil

Klopt met het beeld wat e hadden. Snel opgestuurd .

Snel geleverd, keurig verpakt,stevig pvc

Super snelle en goed afhandeling mooi helder en dik pvc,

Prima materiaal en zeer snelle levering. Top!

zeer tevreden

Een goed produkt en nette levering

Snelle levering, makkelijk te bestellen en ziet er goed uit.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Precies de maat zoals opgegeven. Ligt mooi strak en het is echt kleurloos.

Snelle levering, top kwaliteit

To kwaliteit van de producten, snelle levering, een aanrader!

Zeer snelle service

β€˜S middags besteld, de volgende ochtend al in huis, zeer snel en heel accuraat

Prachtig artikel en snelle levering.

Prachtig artikel en snelle levering waarvoor dank.

Bestelling mooi op tijd binnen gekregen. Top kwaliteit.

Coolendonk 2

5706WS 2