Top!!!!

Snel en mooi

Correcte en vlugge levering aan huis

Twee dagen na levering netjes aan huis geleverd. Er zitten wel een paar plooien in het tafelkleed ondanks feit dat het op rol geleverd is maar zal er hopelijk nog wel uitgaan door tijdje open te liggen

Stevig

Stevig en mooie dikte. Heeft even nodig om uit de opgerolde positie te komen. Ongeveer plat na 1 dag. Alleen jammer dat de pvc niet zo proper was bij ontvangst.

Super en snel

Snelle levering precies op maat en niet duur. 👍👍

Keurig

Keurig netjes afgesneden en verpakt zeer tevreden

Past goed op de tafel Goede klantenservice

Ik heb voor zowel de salon tafel als de eettafel mooi zeil besteld. De maten doorgeven en het past precies erop. Er zaten 2 kleine vlekjes in het zeil van de salontafel waarover ik contact heb gezocht met de klantenservice. Ze sturen een nieuw exemplaar op. ik ben meer dan tevreden!

Snelle levering en product van goede kwaliteit..👍

prima producten en vlotte levering!

Mooie wasbare tafelkleden gekocht met een coating. En snel en netjes thuisgeleverd, bedankt!

Goede kwaliteit en service

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service

Mooi en netjes

Mooi tafel kleed, netjes en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgt

Voor de eerste keer wat besteld. Dit ging makkelijk en was duidelijk. Alles is goed verlopen.

Goede en snelle service

Mooi aangeleverd tafelzeil naar waarheid qua kleur en design

Super snel geleverd en precies zoals ze beschreven hebben

Mooi zeil, is met +1% tegen krimp gesneden. Service is ook super.

Door mis communicatie onterecht een slechte beoordeling gegeven

Bij deze wil ik dit herstellen,ze hebben het probleem snel opgelost, dus bij deze een pluim en duim 👍🏻 jullie!

👍🏾

Snelle en correcte levering!

Heel tevreden

De website ziet er misschien wat ouderwets uit, maar je kan goed en snel de weg vinden door het assortiment. De producten zijn duidelijk omschreven. Het opgeven van de afmetingen is ideaal. Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en de bezorging gaat via track-and-trace. Heel tevreden over de bestelde producten.

Fijne snelle levering 👌

👌

slordig

De doorgegeven maat is niet haaks afgesneden...

Makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd. Echt een aanrader!

Overzichtelijke site en snelle levering

Vanuit een overzichtelijke site een bestelling geplaatst. Je wordt netjes op de hoogte gehouden mbt status bestelling. Levering is zeer snel en correct gebeurd.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Tafelzilver komt overeen met getoonde foto. Snelle levering. Voldoet aan de verwachting.

De tafelkleden waren mooi, goede maat.

Snelle bezorging, nette aflevering!

Wij hebben een rond tafelzeil ter bescherming van onze nieuwe tafel gekocht en kregen deze netjes op maat gesneden thuis bezorgd. Hij past perfect! We zijn erg tevreden over het zeil, hernia mooi en ruikt gelukkig niet naar plastic!

Veel keus, snel geleverd!

Veel keus, netjes verpakt en snel geleverd!

Super blij mee!

Volgende dag al geleverd, en hele mooie kwaliteit voor een uitstekende prijs!

Coolendonk 2

5706WS 2