Goede afmeting.nette verpakking.vlotte levering.En ik had nog korting ook!

Komt niet na wat beloofd op website!

Voor 16 uur besteld volgende dag in huis! En, snelle levering. Helaas onze ervaring is iets anders. Wij hebben het tafelzeil rond half zes ‘s middags (maandag) besteld. Dan weten we dat het de volgende dag niet binnen is! Maar helaas, woensdag kwam het ook niet. Jammer dat we tot donderdag moesten wachten. Mijn advies: zet niet iets op de site wat je niet na kunt komen. (Aanbevelen: ja, niet vanwege de levering maar wel vanwege het product!)

Precies wat ik besteld heb

Goede kwaliteit, snelle levering

Niet tevreden

Helaas het zeil te laat geleverd. Ik had het op tijd besteld en kreeg een bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. Maar helaas. Heb een mail gestuurd na een paar dagen toen kreeg ik te horen dat het bij dpd een chaos was(makkelijk om een ander de schuld te geven) maar het zou de volgende dag uiterlijk geleverd worden. Maar helaas het duurde nog een dag. Uiteindelijk een week moeten wachten op het zeil. Heel slordig!

Super slechte levering na 10 dagen nog niks ontvangen !

Volgens de klantenservice zou ik het pakje voor zondag ontvangen straks al 10dagen nog niks ontvangen ! De site levert via dpd echt waardeloos terwijl er op de site staat vermeld vandaag besteld morgen in huis klopt dus echt niet ! En is misleidend!

Goede bereikbaarheid en service

Via chat duidelijk advies. Snelle levering.

Nog steeds niets ontvangen!!

Order geplaatst op 27 december. Betaald, maar niets ontvangen.

Snelle levering, duidelijke info over product

Snelle en goede levering

Goed verpakt. Snelle levering en goed product. Netjes recht gesneden en op aanvraag kreeg ik van tevoren een staaltje opgestuurd.

snelle service en goed product

Besteld en snel in huis. Mooi product en ligt mooi op tafel.

Mooi materiaal 👌

Zeer tevreden.. aanrader

Keurig product

Een prachtig op maat gemaakt tafelzeil voor onze nieuwe eetkamertafel met een eiken blad van 140cm. Keurig in koker geleverd met genoeg bescherming erom en erin. Top. Het past keurig

alles is correct verlopen

mijn bestelling is in goede staat geleverd en ik kon de leveringstijd perfect volgen

De eerste transparante tafelzeil was in het midden te smal gesneden. Kreeg zonder problemen gelijk een nieuwe toegestuurd met de juiste afmetingen! Zeer snel en goed opgelost!

Snelle levering, met krimpmarge perfect passend op onze ronde tafel.

Goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit tafelzeil ,slechte vervoerder dpd

Dit is de 3de keer dat ik wat besteld heb

Weer alles snel en goed geregeld

Super goed en snelle service

Super mooi tafelzeil en een super snelle service.

Netjes verpakt, vlotte levering.

Het tafelzeil was vlot binnen en was netjes verpakt.

Excellent service and delivery!

I sent an email to request for a 'partial refund' as I was not able to apply the VAT discount being offered online. The reply was immediate and my request was done without a fuss! I was also updated thoroughly via email on the delivery date and time. I am very happy with the product and service.

Ruime keuze, goede prijs, snel geleverd

Gewoonweg goed

zeer tevreden

snelle behandeling en levering

Zeer tevreden met aankoop enlevering

Duidelijke web site Makkelijk bereikbaar. Zeer klantvriendelijk .komen afspraken na!Top.

Goed product

Goede omschrijving, prijs kwaliteit uitstekend

Alles prima alleen waarom 5mailtjes dat vinden we teveel van 't goeie.

Coolendonk 2

5706WS 2