Superservice

Transparant tafelzeil besteld. Mijn maat zat er niet bij. Via de chatfunctie advies gevraagd en meteen een praktisch en klantvriendelijk antwoord. Levering ook super. Wel dagje later dan verwacht. Met DPD kon je neerzettoestemming geven, dus we hoefden er niet voor thuis te blijven.

VLOTTE LEVERING

VLOTTE EN JUISTE LEVERING

Heb hier al lang naar gezocht,en dan nu uiteindelijk gevonden. Ben er heel blij mee,hoef ik nooit meer mijn mooie tafel te verbergen.nu ik dit gevonden heb zal ik hier altijd bestellen. Mvg wendy

Niet goed verpakt

Door niet in een koker te verpakken werden mijn opgerolde doorzichtige tafelbeschermers tijdens de verzending ingedrukt, waardoor er plooien ontstaan zijn, die er na nu een dikke week nog steeds in zitten en er waarschijnlijk niet meer zullen uitgaan.

Snel en goed

Tafelzeil ligt nu van voor kerst op tafel en is ideaal en houdt zich heel erg goed, een echte aanrader ter bescherming van je tafel en toch zie je je mooie tafelblad.

Prima !

Prima !

Zit er nog op te wachten

Levering de volgende werkdag wordt niet waargemaakt.

Snelle service, goede kwaliteit

Prima service, goede kwaliteit

efficient en volgens toezegging in tijd

snelle levering en goed product

Vlotte service !

Perfect uitgevoerde levering van mijn bestelling tafelbeschermer. Duidelijke website. Geen negatieve opmerkingen.

Al een enquête en nog niets ontvangen

Wat heb ik een hekel aan dit soort enquêtes en zeker wanneer deze worden gestuurd zonder dat het bestelde product is ontvangen.

Top tafelzeil en snelle verzending

Super service,

Ik ben zeer tevreden Goed kwaliteit Snel afgeleverd

Snelle service en levering. Goed tafelzeil.

Snelle beantwoording op mijn vraag over maatopgave en snelle levering. Het tafelzeil is mooi recht gesneden en ligt netjes op mijn eiken tafel. Gebruik wel onderzetters onder glazen of vazen. Het zeil is wel gevoelig voor kringen en krijgt ook wel enkele gebruikerssporen. Maar dat is een dure tafel zeker waard!

Fijne kwaliteit

Ivm drukte later bezorgd.

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs. Netjes afgeleverd op rol

Snelle levering, matige kwaliteit

De bestelling wordt zeer snel geleverd, maar de kwaliteit is eerder matig. Je wordt goed geïnformeerd over de levering.

Zeer goede service

Goede kwaliteit

Helemaal goed.

Verkeerde maat

Breedtemaat is verkeerd. Halve cm te veel. Vooralsnog geen reactie op mail. Aanvulling 20/12 Ondertussen contact gehad. Aangeboden werd om het zeil terug te sturen zodat het opnieuw gesneden kon worden. Dit vond ik geen optie omdat ik het zeil direct nodig had. Vervolgens een financiële compensatie ontvangen.

Is niet helemaal rond.

Netjes ingepakt maar is niet 100 procent rond

Dik tevreden

Nieuw gecoat tafellinnen besteld, nog mooier van kwaliteit dan verwacht en super snel geleverd. Als ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden.

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Doorzichtige tafelbeschermer op maat gesneden op 12-12-2019 besteld, de volgende dag thuis bezorgd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en perfevt op maat

Grandioos

Fantastisch materiaal goede snelle verzending

Coolendonk 2

5706WS 2