Tafelzeil keurig op maat

Ik kreeg een mooi tafelzeil op precies de juiste maat en snelle levering

Super goede kwaliteit

Het tafelzeil is van goede kwaliteit, ben er blij mee

Vervelende pakketservice

De gene met wie zij een contract hebben voor de pakketservice is uitermate slecht. Je MOET thuis zijn ! Want je moet namelijk tekenen voor een tafelzeil. ik ben nu al 5 dagen aan het wachten op mijn pakket. aangegeven dat ze het bij de buren kunnen afleveren. Ik woon in een flat dus genoeg buren. Maar heel toevallig was niemand van de 40 buren thuis( zeggen zij dan ) , dus is het weer mee terug genomen. Retour gestuurd naar Huis, tuin en tafelzeil. Nu moet ik weer wachten tot zij een nieuw label hebben aangemaakt en het weer met dezelfde pakketservice versturen. Online bestellen heeft hierbij dus geen zin als je gewoon als een normaal persoon werkt. Dan adviseer ik : Ga naar een winkel als je eventjes tijd hebt. Want deze pakketservice levert alleen als je thuis bent! :D Ohja, en na 2 keer aan je deur geweest te zijn, mag je het pakket zelf komen ophalen 25 min rijden hier vandaan!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Prima kwaliteit. Zeer tevreden mee.

Mijn ervaring is dat bij de foute levering, deze later alsnog hersteld is.

De levering was wel wat later dan voorzien, maar dat terzijde. Ik ben er niet blij mee dat bij de 1e levering het zeil niet echt op maat was. Na contact met de leverancier heeft hij alsnog de juiste maat geleverd.

Snel maar vooral goed

We waren op zoek naar een wat dikker doorzichtig tafelzeil en we slaagden bij huis, tuin en tafelzeil. Wat ik echt kon waarderen was de waarschuwing dat het plastic kon uitzetten of krimpen en om die reden kon je ervoor kiezen om 2% extra lengte toe te voegen. Goed betaalbaar, netjes en snel verzonden

Uitmuntende service en product hoge kwaliteit!

Bedankt voor het perfect op maat gemaakte artikel. Producten zijn ook zeer scherp geprijsd

Snel en prijs een 10

Goed ervaren alles netjes op maat kunnen krijgen wat bij anderen vaak niet het geval is daar gewoon standaard 1.40 breed hier niet bij hun alles opmaat wat de klant wenst . En houden contact via mail netjes

Klasse

Het ziet er prachtig uit . Ik zou alleen de volgende keer niet meer kiezen voor die 2% meer. Ik vind het teveel overhangen en ben bang dat ik zelf het niet zo mooi kan snijden . Mijn complimenten voor de snelle levering.

Snel en verzorgd.

Snelle levering, goed verpakt, snelle communicatie.

Ook ophalen was mogelijk, heel fijn.

Top product

Goed verpakt levering wat aan de late kant lag vooral aan de pakket dienst

Ik had al eerder besteld en daar ben ik super tevreden over. Dus ook nu weer besteld. Snel geleverd. Goed verpakt. Helemaal tevreden weer!

Fantastisch.

Heel mooi op maat, goede kwaliteit, netjes ingepakt en op tijd geleverd. Aan onze verwachtingen is voldaan. Top service en zou hun zeker aan iedereen aanbevelen. Vandaar de cijfer 10 voor ons.

Een goede kwaliteit.

Het dikke, doorschijnende tafelzeil zat goed op de rol. Op de site stond een goede instructie. Via de mailing werden we goed op de hoogte gehouden. Het is nu nog spannend of we het precies op maat kunnen snijden, omdat wij een ovale tafel hebben.

Mooie tafelbedekking en supersnelle service

Ik heb huis tuin en keukenzeil gevonden op een tuinbeurs. De keuze is groot. Heel fijn dat ik een paar staaltjes mee naar huis kreeg om thuis te kijken wat het beste paste. Levering na bestelling was supersnel. Omdat ik vlakbij de zaak bleek te wonen heb ik het opgehaald, scheelt toch verzendkosten. Het enige wat iets beter kan, is dat bij het bestellen via internet de procedure bij afhalen (voor mij in ieder geval) niet helemaal duidelijk was. Je betaald bij ophalen. Daardoor moet je dus niet op betaling via bank klikken want dan doorloop je het verkeerde traject en wordt het dus verzonden.

slecht

Ik zou ni aanbevelen bij vrienden , ik heb 2 doorschijnend en de maat doorgeven ,bij het grootste is just op de tafel en bij de kleiner maat steek langs bijde kanten 20 cm over , heb ne mail gestuurd dat ik buld heb op tafellake en steeds geen antwoord ,Geen goede service en je betaalt veel

Superservice en zeil ligt perfect op de tafel!

Zeer goede sevice

Zeer goede service. We hadden de verkeerde bestelling toegestuurd gekregen, we hebben een mail gestuurd en hadden binnen 30 min antwoord. 2 dagen later hadden we onze bestelling dan toch. Super bedankt

Snelle levering en netjes verpakt

Mooie kwaliteit tafelzeil en fijn op een rol

Snel besteld en een goed product voor een mooie prijs

Een goede ervaring. Indien nodig kom ik in de toekomst terug.

leuk, snel en goed!

Een duidelijke website met veel verschillende motieven. Als je nog niet echt weet wat je wil, dan is het lastig omdat er zoveel keus is. Snelle levering, je kunt je bestelling dus snel gebruiken!

• Personeel
  • Communicatie
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering en product klopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie