Keurig netjes en alles volgens de gemaakte afspraak

Perfect pruduct ,snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit!

We hebben al meerdere tafelzeil voor onze tafel besteld, gaan lang mee en worden perfect op maat geleverd!

geweldig

Alles is naar wens verlopen. Mooi en netjes geleverd.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Mooie tafelbeschermer, snelle levering

Ik ben er blij mee!

Zeer fijn geholpen

2 stuks tafel beschermer aangeschaft een ronde en een rechthoekige. Passen beide perfect en zijn mooi transparant zonder gele gloed.

Keurig verzorgd, maar levering duurde langer dan aangegeven.

Maandag donderdag geleverd, terwijl levering binnen een dag zou zijn.

Leveren wat ze beloven

Mooi zeil wat er keurig uitziet. Past zeer goed en is echt transparant

Correct leveren van het product

Zeer netjes verpakt

Redelijk

Nooit geen reactie gehad op meerdere mailtjes over staaltjes te ontvangen. Uiteindelijk maar direct een doorzichtig rond tafelzeil besteld. Netjes qua maat en kleur. Wel zitten er snel krasjes en deukjes in. Snel geleverd. Al met al wel oke, maar jammer dat ik nooit staaltjes heb ontvangen terwijl er duidelijk staat dat je die op kan vragen.

Al twee keer besteldt , goede maatvoering mooi dikke kwaliteit en netjes geleverd

Positief

Snel en kwalitatief

Snel en goed verzonden

Precies wat ik heb besteld

Levering en bestelling verliep vlot en simpel. Product is zoals beloofd. Mooie kwaliteit

Besteld en 2 dagen later al thuis. Top

Keurig verpakt het bestelde materiaal ontvangen.

Zwart krijtzeil besteld. Goede kwaliteit en leuk voor de kids om op te krijten.

Voldeed aan verwachtingen.

Snel in huis, mooi tafelzeil op maat.

Tafelzeil op maat, past goed. Ook supersnel geleverd.

Snelle verzending

Na bestelling snelle levering en heel goede kwaliteit,heel tevreden

Mooi dik zijl

Dikte en breedte zijn top. Lengte is net iets te lang waardoor hij iets over de tafel steekt. Over het geheel zeer tevreden

Zo mooi!

Voor 2 tafels besteld. 1 tafel is zelfs 3.20m lang. De kleuren van de tafel komen zoveel mooier uit. Handig met kinderen om snel de tafel schoon te maken en mooi te houden. Snelle levering en perfect op maat geleverd.

Product goed omschreven

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd

product is oke.

Product ziet er netjes uit, verpakking op rol was zoals afgesproken, de bezorging liep niet zo goed, was wel thuis maar kreeg te lezen dat ik niet thuis was, jammer moest dus toch de deur uit.

Goeie service

Duidelijke website! We hebben voor de 2e keer hier besteld. Goed en precies op maat gesneden en we hebben het snel in huis.

Coolendonk 2

5706WS 2