Geweldige service

Ik ben zeer tevreden met de levering. Netjes optijd voor kerst gekregen. Voor herhaling vatbaar. Top!

Niet helemaal tevreden

Met een krimpmarge gekocht maar toch nog iets te klein.alle juiste afmetingen doorgegeven maar is toch niet helemaal rond gesneden.onmogelijk om tafel rondom te bedekken, jammer voor zo´n dure prijs. Ook blijven er 3 plooien zichtbaar nadat reeds 1 week in gebruik.

heel blij mee!

Super blij mee! Snel geleverd en ziet er heel mooi uit

slechte service

Ik heb gevraagd om info voor een tafelzeil voor een ovale tafel en krijg een zeil voor een rechte tafel kan een en ander niet terugsturen. Slechte zaak

Goed verpakt en prima maat!!

Mooi en goed product prima levering

Zeil is zo mooi als verwacht. Netjes op rol afgeleverd

Zeer snelle levering in drukke tijd rondom feestdagen!

Veel keuze, goed service, mooie producten en snelle levering.

Keurig verzorgd.

Mijn bestelling was er al na een dag.

Netjes afgewerkt tafelkleed, vlotte bezorging

Snel levering

Mooie zeil voor Kerst. Vorig jaar ook al eentje besteld. Goede kwaliteit. Nu heb ik er 2 en ze gaan zeker lang mee want na Kerst gaan ze terug op de bijgeleverde rol en worden ze bewaard.

Snelle levering, goed product

Netjes gesneden en snelle levering. Goed verpakt voor verzending.

Mooi product

Over de kwaliteit is niks op te merken. Alleen de lengte is iets te ruim gemeten. Hebben er 1,1 cm bij toegevoegd.

Antislip blijkt slipperig

In tegenstelling tot de geadverteerde antislipfunctie heeft het toegestuurde zeil geen echte antisliplaag. Ms knipte de leverancier het verkeerde produkt af…

Goed geregeld

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed en snel

Mooie en goede tafelbeschermer ontvangen. Precies zoals besteld. Tevens snelle levering. Pluspunt is dat deze op de rol bezorgd werd, erg handig.

Fijne webshop, heel veel keus, goede kwaliteit, makkelijk te bestellen, verzending en bezorging keurig. Een tevreden klant.

Fantastisch!!!

Geweldig kinder kersttafellaken!!! Ik ben superblij, prachtige kwaliteit!

Prima firma

Het kleed is mooi en werd netjes afgeleverd

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering

Prima kwaliteit, prima service.

Een aanrader

Goede overzichtelijke site, Snelle levering en toe door mij bestelde product met een beschadiging binnenkwam, contact opgenomen met klantenservice en kreeg per omgaande kosteloos een nieuw product toegestuurd. Prima service dus met een goed luisterend oor voor de klant.

Goede service en goede producten

Even contact gehad via de chat en daarmee goed geholpen. Daarna de bestelling snel in huis. Goede kwaliteit. Ik ben tevreden

teleurstellend

Op zich aardig kleed, maar beschadigd. Daarna contact proberen te zoeken maar niet gelukt. Kleed bleek ook te lang

Goede maten en prima verpakt.

Ik had al eerder bij ze besteld en ben erg blij met mijn huidige bestelling. Artikelen waren de goede maat en prima verpakt.

Coolendonk 2

5706WS 2